Το μήνυμα του Λέτο στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού

Το μήνυμα του Λέτο στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού

Ο Σεμπαστιάν Λέτο υπογράμμισε πως θέλει να γυρίσει στον Παναθηναϊκό,κ τον οποίο χαρακτήρισε «σπίτι του» και συμπλήρωσε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, για να το πετύχει αυτό.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού πως θέλει να φορέσει και πάλι τα πράσινα και πλέον περιμένει την οριστική απόφαση του Αντρέα Στραματσιόνι, καθώς επίσης και τις εξελίξεις σχετικά με το διαβατήριό του.

[ads2]

Ο ίδιος τόνισε στη διοίκηση του «τριφυλλιού», σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη»: «Θα κάνω τα πάντα για να γυρίσω στο σπίτι μου»,

Ο Λέτο φέρεται να έχει στείλει ήδη τα απαραίτητα έγγραφα, προκειμένου να μελετήσουν οι «πράσινοι» το θέμα του διαβατηρίου του, ενώ παράλληλα φέρεται να έχει συμφωνήσει ώστε να αποχωρήσει από το ρόστερ των «πράσινων», χωρίς αποζημίωση, σε περίπτωση που τραυματιστεί σοβαρά. Παράλληλα, φέρεται να επιθυμεί συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 έτους, με το «τριφύλλι» να έχει δικαίωμα να ενεργοποιήσει την οψιόν για την επόμενη σεζόν, στο τέλος του εφετινού πρωταθλήματος. Παράλληλα, ο Αργεντινός έστειλε και όλες τις ιατρικές εξετάσεις, που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News