Προβάρει τα πράσινα ο Βιγιαφάνες!

Προβάρει τα πράσινα ο Βιγιαφάνες!

Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Λούκας Βιγιαφάνες, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα οι πράσινοι ήρθαν σε προφορική συμφωνία με την Ιντεπεντιέντε. Τα ποσά της μεταγραφής, η διάρκεια του συμβολαίου…

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Λούκας Βιγιαφάνες στον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» έχουν προχωρήσει τις επαφές με την Ιντεπεντιέντε για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

[ads2]

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την αργεντίνικη ομάδα, ενώ τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να υπάρξει και το κρίσιμο ραντεβού με την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία. 

Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει άμεσα τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, καθώς ο Παναιτωλικός αναμένεται να σπάσει τον δανεισμό του παίκτη από την αργεντίνικη ομάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του, στους «πράσινους». Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Παναιτωλικός θα λάβει ένα συμβολικό ποσό, προκειμένου να προχωρήσει στη συγκεκριμένη κίνηση. Ο Αργεντινός έχει φέτος πέντε γκολ σε 18 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News