Πολύ "Χ"αλαρός για τέτοια ματς...

Πολύ "Χ"αλαρός για τέτοια ματς...

Ο… πολύ χαλαρός -για τέτοια ματς- Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο στον πρώτο αγώνα για τα πρoημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Με δέκα ματς τελείωσαν το ματς οι πράσινοι…

Οι Πράσινοι είχαν για πρώτη φορά μετά την τιμωρία τους τη συμπαράσταση των φίλων τους, αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε κάποιο γκολ τη σαφέστατη υπεροχή τους, αφήνοντας ανοιχτή τη ρεβάνς στο Περιστέρι που θα κρίνει και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

[ads2]

Στην επιστροφή του κόσμου στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός ήταν κακός στο πρώτο μέρος, ανεβασμένος αλλά όχι αρκετός στο δεύτερο (με την είσοδο των Εβαντζελίστα-Κλωναρίδη) και μοιραία έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Πολλές σκληρές μονομαχίες ανάμεσα στους παίκτες, με τον διαιτητή Στυλιαρά να βγάζει αρκετές κίτρινες από το τσεπάκι του και μια κόκκινη στον Κουτρουμπή προς το τέλος της αναμέτρησης. Δοκάρι στο 68′ είχε ο Τελάντερ, σε ένα διάστημα (60′-80′) όπου το τριφύλλι κυνήγησε πιο… δυνατά από ποτέ ένα γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News