Τα δεδομένα για τον Μολέδο

Τα δεδομένα για τον Μολέδο

Ο θηριώδης (1,88 μ.) Βραζιλιάνος αμυντικός της Ιντερνασιονάλ Ροντρίγο Μολέδο είναι μαζί με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ κι έναν αμυντικό-έκπληξη (πολύ «δυνατό» όνομα) οι περιπτώσεις που κοιτάζουν πολύ ζεστά οι «πράσινοι», για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του «λαβωμένου» Σέρχιο Σάντσεθ!

Το όνομα του 28χρονου άσου έφερε χθες το απόγευμα στο προσκήνιο η ιστοσελίδα esporteinterativo.com.br, με τους Βραζιλιάνους να κάνουν λόγο για «δεδομένη συμφωνία», την οποία μάλιστα επιβεβαιώνει κι ο εκπρόσωπος του παίκτη Χόρχε Μασάδο (μάνατζερ και του Μαμούτε!).

[ads2]

Τα ΜΜΕ της Βραζιλίας μάλιστα προχώρησαν πολλά «κλικ» πιο κάτω (απ’ όσο ισχύει) το θέμα, τονίζοντας πως η Ιντερνασιονάλ (που έχει αποφασίσει να «ελευθερώσει» τον παίκτη) θα πάρει ένα πολύ μικρό ποσό, διατηρώντας ποσοστό μεταπώλησης 25%, ενώ οι απολαβές του Μολέδο για συμβόλαιο 1,5 έτους θα είναι 30.000 ευρώ τον μήνα (διπλάσια απ’ όσα παίρνει σήμερα στην πατρίδα του).

Η ουσία της υπόθεσης είναι πως όντως ο Παναθηναϊκός «βλέπει» πολύ δυνατά τον Μολέδο, αλλά επί του παρόντος δεν «παίζει» μόνος του, ενώ δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία μαζί του. Οι «πράσινοι» έχουν προχωρήσει πολύ την υπόθεση, αλλά κρατούν στο περίμενε την πλευρά του παίκτη, αφού θέλουν να ζυγίσουν τα δεδομένα και στις άλλες δύο περιπτώσεις που έχουν προκριθεί.

Η πρώτη αφορά, όπως έχουμε επισημάνει, τον Σίλντενφελντ, ο οποίος αναμένεται να μιλήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για να βρει τη χρυσή τομή και να του δοθεί το «ΟΚ» να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Απ’ το αποτέλεσμα των επαφών της πλευράς του «Σίφο» θα ξεκαθαρίσουν πολλά. Η δεύτερη περίπτωση αφορά ένα πολύ «καλό» όνομα έμπειρου στόπερ με μεγάλες παραστάσεις, για τον οποίο οι «πράσινοι» θα γνωρίζουν ως τη Δευτέρα αν έχουν πιθανότητες να τον προχωρήσουν σε τελικό στάδιο.

Σε αντίθετη περίπτωση, θα στραφούν είτε στον «Σίφο» είτε στον Μολέδο, αν και ο τελευταίος (με καλή καριέρα στην ουκρανική Μέταλιστ Χάρκιβ και στην Ιντερνασιονάλ) δεν παύει να αποτελεί ένα πολύ μεγάλο ρίσκο. Δεδομένου ότι δεν έχει επίσημο ματς στα πόδια του μέσα στο 2015, έχοντας έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο τον περασμένο Φλεβάρη, που τον κράτησε εκτός δράσης μέχρι τον Νοέμβρη που μας πέρασε (έκτοτε προπονείται σε φουλ ένταση, αλλά χωρίς επίσημη συμμετοχή).

Goal

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News