Διπλή... χυλόπιτα από Αλαφούζο
Ο Γιώργος Χριστοβασίλης έκανε κρούση στον Γιάννη Αλαφούζου για τον Χουχούμη και τον Γιαννακόπουλο, όμως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έδωσε αρνητική απάντηση.
Την αρνητική απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου, εξέλαβε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, στο αίτημα του για δανεισμό των Διαμαντή Χουχούμη και Νίκου Γιανακόπουλου στον ΠΑΣ Γιάννινα.
[ads2]
Ο πρόεδρος της ομάδας της Ηπείρου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», είχε συζήτηση με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού στο πρόσφατο ματς κυπέλλου, ζητώντας δανεικούς τους δύο νεαρούς παίκτες του «τριφυλλιού».
Ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε στον Γιώργο Χριστοβασίλη, ότι ο Γιαννακόπουλος υπολογίζεται, κάνοντας του αντιπρόταση για τον Στέφανο Κοτσόλη, ενώ στην περίπτωση Χουχούμη, ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης δεν πωλείται, αλλά προσφέρεται μόνο με τη μορφή δανεισμού.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η χρηματιστηριακή αξία και το προφίλ της Μπέτις
- Μπενίτεθ: Οι πρώτες δηλώσεις και οι ατάκες για την Μπέτις
- «Ανεκδιήγητος ο Λιθουανός διαιτητής» - Η αντίδραση του Παναθηναϊκού στην UEFA πριν τον αγώνα
- Συνάντηση οπαδών Παναθηναϊκού με τον... «χειρουργό» Λιθουανό διαιτητή με Πλζεν - Τι συνέβη στο αεροδρόμιο
- Απίθανος Τεττέη: Η ατάκα στον Μπενίτεθ όταν αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή