Διπλή... χυλόπιτα από Αλαφούζο

Διπλή... χυλόπιτα από Αλαφούζο

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης έκανε κρούση στον Γιάννη Αλαφούζου για τον Χουχούμη και τον Γιαννακόπουλο, όμως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έδωσε αρνητική απάντηση.

Την αρνητική απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου, εξέλαβε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, στο αίτημα του για δανεισμό των Διαμαντή Χουχούμη και Νίκου Γιανακόπουλου στον ΠΑΣ Γιάννινα. 

[ads2]

Ο πρόεδρος της ομάδας της Ηπείρου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», είχε συζήτηση με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού στο πρόσφατο ματς κυπέλλου, ζητώντας δανεικούς τους δύο νεαρούς παίκτες του «τριφυλλιού». 

Ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε στον Γιώργο Χριστοβασίλη, ότι ο Γιαννακόπουλος υπολογίζεται, κάνοντας του αντιπρόταση για τον Στέφανο Κοτσόλη, ενώ στην περίπτωση Χουχούμη, ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης δεν πωλείται, αλλά προσφέρεται μόνο με τη μορφή δανεισμού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News