Πάει Σαρλερουά ο Νίνης!

Πάει Σαρλερουά ο Νίνης!

Λίγες μέρες αφότου ο Νίκος Καρέλης πήρε μεταγραφή στην Γκενκ, τώρα είναι η σειρά του Σωτήρη Νίνη να… ξενιτευτεί με τον ίδιο προορισμό.

Ο Έλληνας άσος που δεν υπολογίζεται στον Παναθηναϊκό του Στραματσόνι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Σαρλερουά και είναι πολύ πιθανό τις προσεχείς ώρες να υπάρξει οριστικό deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

[ads2]

O 25χρονος άσος ταξίδεψε την Παρασκευή για Βέλγιο, προκειμένου να ‘χει κατ’ ιδίαν κουβέντα με τους ανθρώπους του συλλόγου και να φτάσουν σε συμφωνία.

Ο Νίνης δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο στο τριφύλλι, ωστόσο εφόσον βρει ομάδα -εν προκειμένω τη Σαρλερουά- να συνεχίσει την καριέρα του, τότε θα κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες να λυθεί αυτό!

Υπενθυμίζεται πως στη Σαρλερουά αγωνίζεται ο Στέργος Μαρίνος κι ενώ ο βελγικός σύλλογος φαίνεται πως καλύπτει τα «θέλω» του ποδοσφαιριστή, καθώς αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα στα «κυβικά» του δικού μας, ενώ παλεύει φέτος (στην έβδομη θέση αυτή τη στιγμή) για την έξοδό της στην Ευρώπη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News