"Καρφιά" από Πέτριτς για το... παρελθόν!

"Καρφιά" από Πέτριτς για το... παρελθόν!

Μιλώντας μετά το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Παναθηναϊκό, ο Μλάντεν Πέτριτς τόνισε πως με το συγκεκριμένο σύστημα που παίζει ο Αντρέα Στραματσόνι ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερες επιθετικές επιλογές. Τι είπε για το κακό ξεκίνημα…

Είναι ασυνήθιστο να βλέπεις τέσσερα γκολ μόλις στο πρώτο μισάωρο ενός αγώνα. Έγινε ένα σπάνιο, πολύ γρήγορο ματς. Μετά το 0-1 ισοφαρίσαμε γρήγορα και ακολούθησε αυτό το παιχνίδι», είπε αρχικά ο Πέτριτς.

[ads2]

Αναφορικά με τον ρόλο που έχει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού τόνισε: «Αυτό κάνω τα τελευταία χρόνια, το έκανα και σήμερα. Γίνομαι αποδέκτης της τελευταίας μπαλιάς και την διαχειρίζομαι. Έκανα αυτό που συνηθίζω να κάνω».

Για το αν το σύστημα του Στραματσόνι είναι καλύτερο από το προηγούμενο: «Το μέλλον θα το δείξει αυτό. Δεν γίνονται πάντα όλα όπως τα θέλουμε. Οι αλλαγές στην ομάδα είναι λογικές. Σήμερα δείξαμε ότι επιθετικά υπάρχουν δυνατότητες, θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει περισσότερα γκολ».

Για το γιατί ο Παναθηναϊκός έχει μείνει τόσο πίσω από την κορυφή: «Δεν παίζαμε σαν ομάδα για ένα διάστημα. Δεν ξεκινήσαμε καλά, χάσαμε και κάποιους αγώνες που δεν θα έπρεπε. Υπήρξε και το αποτέλεσμα με την Καμπάλα που έπαιξε μεγάλο ρόλο. Κανείς δεν ήταν χαρούμενος μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ήταν κάτι που επηρέασε όλη την ομάδα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News