Πρόβλημα με Μαρινάκη
Κάκωση στον τετρακέφαλο έχει υποστεί ο Νίκος Μαρινάκης, ο οποίος προστέθηκε λίστα των ποδοσφαιριστών που δεν έκαναν σήμερα προπόνηση τον Παναθηναϊκό.
[ads]
Χωρίς τον Νίκο Μαρινάκη ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Ο νεαρός μπακ του «τριφυλλιού» έχει υποστεί κάκωση στον τετρακέφαλο και η κατάστασή του θα επανακτιμηθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ ήμερα ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.
Μαζί του ήταν ο Τελάντερ και ο Μπεργκ, ενώ ο Αμπέντ έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, για προληπτικούς λόγους. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ζέσταμα και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ όπου το ένα έκανε γυμναστήριο και το άλλο τακτική.
Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα προπονηθούν ξανά σήμερα στις 4 το μεσημέρι.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ