"Καρφιά" Μπούρμπου για όσα έγιναν στη Λεωφόρο!
Ο Χρήστος Μπούρμπος μίλησε για το ντέρμπι, τον Στραματσόνι, αλλά και τις δυσκολίες του αγώνα με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.
[ads]
Αποσπάσματα από όσα είπε στην κάμερα της Nova:
Για την ψυχολογία μετά το ντέρμπι: “Τις πρώτες μέρες η ψυχολογία δεν ήταν δυνατή. Κοιτάμε μπροστά, οι καταστάσεις που έγιναν είναι καταδικαστέες. Πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε πολύ δρόμο. Κοιτάμε μπροστά τα επόμενα παιχνίδια”.
Για το αν επηρεαστεί η ομάδα με όσα έγιναν: “Υπάρχουν στόχοι στην ομάδα. Δεν θα είναι όπως πέρσι. Τα παιδιά έχουν κίνητρο να αποδείξουν ότι είναι καλύτερη ομάδα”.
Για το αν μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να επηρεαστεί από όσα έγιναν, αλλά και με δημοσιεύματα: “Σίγουρα μας επηρεάζει, αλλά από εκεί και πέρα είναι καθαρά προσωπικό το θέμα και πόσο δυνατός ψυχολογικά είναι ο καθένας για να αντεπεξέλθει. Βρισκόμαστε σε έναν μεγάλο σύλλογο και αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε καθημερινά, ακόμα και στις προπονήσεις”.
Για το ματς με τον Ηρακλή: “Σίγουρα ο Ηρακλής δεν παύει να είναι από τις μεγάλες ομάδες. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το ματς. Είναι δύσκολο ματς και σε δύσκολη έδρα. έχουμε αβαντάζ με καινούργιο προπονητή και δουλεύουμε αρκετά καλά για να πάρουμε τη νίκη”.
Για τον Στραματσόνι: “Ο κάθε προπονητής έχει διαφορετική φιλοσοφία. Δουλεύουμε αρκετά τακτικά και ο Στραματσόνι έχει αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας με άλλο σύστημα”.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Μετά τον Καμπάτσο ο Παναθηναϊκός προσέγγισε κι άλλον παίκτη της Ρεάλ»
- Ο απαράβατος όρος στα συμβόλαια: Τι συνέβη με Χουάντσο και τι με Όσμαν
- «Τσεκάρει παίκτη της ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός - Η σύνδεση με Πελίστρι»
- Νέo δυνατό όνομα για το «8» στον Παναθηναϊκό - Οι δύο που ξεχωχίζουν
- Παναθηναϊκός: Αυτά είναι τα δεδομένα για ακόμη 1+2 μεταγραφές