ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παιχνίδια στη πλάτη του Παναθηναϊκού για Λεωφόρο και… Ελαιώνα!

Την ώρα που «παίζονται» διάφορα παιχνίδια στην πλάτη του Παναθηναϊκού, με σκοπό να κλείσουν μία και διά παντός το ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου, με αφορμή τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του Σαββάτου, στο έτερο… σκέλος της περιβόητης Διπλής Ανάπλασης, ο Δήμος Αθηναίων παίζει ένα ακόμη παιχνίδι, αγνοώντας την ιστορική ομάδα της Αθήνας!

[ads]

Αγνοώντας ακόμη και την κοινή λογική…

Συγκεκριμένα στο διοικητικό συμβούλιο που είναι τώρα σε εξέλιξη, ο Δήμαρχος Αθήνας Γιώργος Καμίνης, έφερε ως Νο1 θέμα στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη σύμβαση με το ελληνικό δημόσιο για την κατασκευή των χώρων φιλοξενίας των προσφύγων στον Ελαιώνα.

 

kaminis

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORTIT ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Αβραμίδης στην τοποθέτησή του, τάχθηκε υπέρ της φιλοξενίας των προσφύγων, αλλά ζήτησε από τον Δήμαρχο να ξεκαθαρίσει το νομικό πλαίσιο της Διπλής Ανάπλασης, αφού επί της ουσίας η μεταστέγαση των προσφύγων στον Ελαιώνα, βάζει οριστικά τέλος στα όποια σενάρια επιστροφής του Παναθηναϊκού σε αυτό το αποτυχημένο πρότζεκτ.

Για μία ακόμη φορά ο Δήμος καλείται να βάλει ένα τέλος, νομικά, απελευθερώνοντας τα δεσμά από τη Λεωφόρο, που είναι εγκλωβισμένη, όπως και ο Παναθηναϊκός με συμβάσεις που κανείς δεν ξέρει που μπορούν να οδηγήσουν…

Όπως είναι για παράδειγμα το γκρέμισμα της Λεωφόρου, αλλά και τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί στην… καμπούρα της ΠΑΕ από συμβάσεις που εξακολουθούν να «τρέχουν» με διάφορους εμπλεκόμενους!

Θυμίζουμε ότι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με τον πλέον επίσημο τρόπο έχει δηλώσει ότι δεν τον ενδιαφέρει το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης και αναζητεί νομική φόρμουλα για να το σταματήσει.

Το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι την ίδια ώρα που ο Δήμος Αθηναίων συμφωνεί να φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες στον Ελαιώνα, ήταν ο ίδιος που έτρεξε για να φτιάξει ένα Προεδρικό Διάταγμα με σκοπό να θωρακιστεί το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης!

Μια υπόθεση που έχει ξεχαστεί (!!!) για 1,5 χρόνο στα συρτάρια του Συμβουλίου της Επικρατείας!

Παιχνίδια σε βάρος του Παναθηναϊκού…

Πηγή: Sportit

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News