Δεν έρχεται ο Ζιλμπέρτο

[ads]

Ο Νίκος Παγκάκης αποκαλύπτει το λόγο που ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν θα δώσει το «παρών» στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και εξηγεί τι ισχύει αναφορικά με την πιθανή συνεργασία του με την ΠΑΕ.

[ads]

Μέσω του προφίλ που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είχε προαναγγείλει την έλευση του στο ματς Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ωστόσο, φαίνεται πως θα αθετήσει τα λεγόμενα του…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΓΚΑΚΗΣ

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος θα μεταβεί στο Λονδίνο, προκειμένου να ρυθμίσει προσωπικά ζητήματα και δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει στην Αθήνα για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να αλλάξουν τα δεδομένα, αλλά θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο.

Σύμφωνα με τα ελληνικά δημοσιεύματα του τελευταίου μήνα, ο Ζιλμπέρτο ενδέχεται να συνεργαστεί με τον Παναθηναϊκό, χωρίς να γίνεται ξεκάθαρος ο τρόπος συνεργασίας.

Όμως, μέχρι στιγμής δεν προκύπτει ότι έχει γίνει κάποια ουσιαστική συζήτηση ανάμεσα στους πρασίνους και στον Βραζιλιανό , αναφορικά με την προοπτική μιας τέτοιας συνεργασίας . Το όνομα του Ζιλμπέρτο έχει πάντα ιδιαίτερη βαρύτητα και χαίρει εκτίμησης από τους φίλους του συλλόγου όμως δεν υπάρχει στην παρούσα φάση κάτι δεδομένο. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν πάντως σκοπό να τιμήσουν στο ντέρμπι τον Βραζιλιάνο, κάτι που μετά τις τελευταίες εξελίξεις θα πάρει αναβολή για το εγγύς μέλλον

Στη χώρα του καφέ την ιδία ώρα υποστηρίζουν ότι ο Ζιλμπέρτο επιθυμεί να συστήσει γραφείο εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών, για αυτό έχει αρχίσει επαφές με συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές. Όμως, υπάρχουν και άλλα πιθανά πεδία συνεργασίας, τα οποία θα μπορούσαν προκύψουν εάν και εφόσον το αποφασίζον οι δύο πλευρές .

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Βραζιλιάνος στο περιβάλλον του δεν κρύβει πως πάντα βλέπει ανοιχτή την πόρτα της ελληνικής προοπτικής , ενώ τον τελευταίο καιρό ουκ ολίγες φορές ανέβασε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με τις επιτυχίες του με την πράσινη φανέλα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News