Πάτησε Ελλάδα ο Στραματσιόνι

Πάτησε Ελλάδα ο Στραματσιόνι

[ads]

Στην Ελλάδα βρίσκεται για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Αντρέα Στραματσιόνι, που τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

[ads]

O Ιταλός προπονητής προσγειώθηκε στην χώρα μας (περίπου στις 00:55) με πτήση από Ρώμη, προκειμένου μέσα στην Κυριακή να πέσουν οι υπογραφές και ν’ αναλάβει επισήμως το τριφύλλι.

Τον άλλοτε κόουτς των Ίντερ και Ουντινέζε -με τον οποίο είχε επέλθει από νωρίς οριστική συμφωνία- υποδέχθηκε ο Λεωνίδας Βόκολος, με τους δύο άνδρες να αποχωρούν απ’ το Ελευθέριος Βενιζέλος χωρίς… πολλά-πολλά!

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, η πρώτη του προπόνηση στο Κορωπί θα γίνει την προσεχή Τετάρτη, καθώς υπάρχει διήμερο ρεπό για Δευτέρα-Τρίτη, ενώ ντεμπούτο θα κάνει στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (21/11), στη Λεωφόρο, όπου και… θα συστηθεί στον κόσμο του συλλόγου

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News