Κοντά σε συμφωνία με Στραματσιόνι

[ads]

Ο Αντρέα Στραματσιόνι θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο νέος τεχνικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, μια και υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

[ads]

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία, οι «πράσινοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον νεαρό τεχνικό και τις επόμενες ώρες αναμένεται να δρομολογηθούν σημαντικές εξελίξεις, όσον αφορά στην συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς στόχος της ομάδας του «τριφυλλιού» είναι να κλείσει άμεσα το θέμα και ο νέος προπονητής να αναλάβει άμεσα το πόστο του, ελέω και της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Τι λένε στην ΠΑΕ…

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισαν πως ο 39χρονος προπονητής έχει τον πρώτο λόγο έναντι του Βέλικο Παούνοβιτς, ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις και χρειάζονται ακόμα μερικά ζητήματα για να διευθετηθούν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News