Με Βέμερ βασικό στο Περιστέρι!

[ads]

Ο Γερμανός δεξιός μπακ δοκιμάστηκε από τον Ρούτερ στους βασικούς του ΠΑΟ ενόψει του Σαββατιάτικου ματς με τον Ατρόμητο.

[ads]

Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο (07/11/2015 – 19:30 Novasports 2) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο», πάσες, τελειώματα και παιχνίδι.

Λαγός, Κλωναρίδης και Τελάντερ έκαναν ατομικό και θεραπεία ενώ ο Εσιέν προπονήθηκε ατομικά και ο Μπούρμπος ακολούθησε θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τον σύλλογο των δυτικών προαστίων, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Περιστερίου, για την δέκατη αγωνιστική στη Super League Ελλάδα.

Στη διάθεση του Στιβ Ρούτερ βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ζέκα, Δώνης, Αμπέντ, Νίνης, Πράνιτς, Λουντ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Μπεργκ και Καλτσάς.

Στο τέλος της προπόνησης πραγματοποιήθηκε δίτερμα και με τους βασικούς ήταν ο Βέμερ αντί του Μαρινάκη στη θέση του δεξιού μπακ, αλλά και ο Τριανταφυλλόπουλος ως στόπερ (ο Ταυλαρίδης είναι τιμωρημένος και ο Τελάντερ τραυματίας), ενώ αριστερός μπακ ήταν και πάλι ο Πράνιτς αντί του Νάνο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News