Στον πάγκο με ΟΣΦΠ ο Στραματσιόνι

Αποκαλύπτουν το συμβόλαιο με Στραματσιόνι

[ads]

Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο Παναθηναϊκός και Στραματσιόνι έδωσαν τα χέρια και απομένει μία λεπτομέρεια για το μπάτζετ, προκειμένου να κλείσει το deal!

[ads]

Όπως αναφέρουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και πηγές από τη γειτονική χώρα που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις για τον 39χρονο προπονητή, ο Στραματσιόνι… προβάρει τη φόρμα του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στην Ιταλία μιλούν για οριστική συμφωνία μετά το ραντεβού του Βόκολου με τον άλλοτε τεχνικό της Ίντερ και της Ουντινέζε κι αναφέρουν πως απομένουν πολύ μικρές λεπτομέρειες για να κλείσει το deal.

Πάντα με βάση την ίδια πηγή, το… deal δεν έχει κλείσει ακόμα, αφού ο Ιταλός προπονητής περιμένει την απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου στο αίτημά του για extra μπάτζετ. Αν η απάντηση είναι θετική, τότε ο Στραματσιόνι θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του για να έρθει στην Ελλάδα και να αναλάβει τον Παναθηναϊκό με τον Ντι Μάρτζιο να σημειώνει πως το ντεμπούτο του θα γίνει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News