Αποκαλύπτουν το συμβόλαιο με Στραματσιόνι

Αποκαλύπτουν το συμβόλαιο με Στραματσιόνι

[ads]

Έτοιμο είναι το συμβόλαιο του Παναθηναϊκούστον Αντρέα Στραματσιόνι, σύμφωνα με τον Τύπο της Ιταλίας.

[ads]

Ο Λεωνίδας Βόκολος αναμένεται να βρεθεί στην γειτονική χώρα προκειμένου να έχει συνάντηση με τον νεαρό προπονητή, ωστόσο, όπως αναφέρεται στο «Calciomercato», οι «πράσινοι» έχουν ήδη καταθέσει την πρότασή τους στον 39χρονο τεχνικό, με συμφωνία μέχρι το 2017.

«Ο Αντρέα Στραματσιόνι είναι έτοιμος για επιστροφή. Μετά τις εμπειρίες στους πάγκους της Ίντερ και της Ουντινέζε, ο 39χρονος προπονητής ετοιμάζεται για την πρώτη του περιπέτεια εκτός συνόρων», αναφέρεται αρχικά στο δημοσίευμα.

Και συνεχίζει: «Σήμερα θα γίνει συνάντηση με τον Παναθηναϊκό, που αναζητεί προπονητή για να αντικαταστήσει τον απολυθέντα Γιάννη Αναστασίου. Ο Στραματσιόνι προσανατολίζεται στο να αποδεχτεί πρόταση για διετές συμβόλαιο, μέχρι το 2017, που του έχει προταθεί από τον ελληνικό σύλλογο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News