Το... πιστεύει ο Νίνης
[ads]
[ads]
Ο Σωτήρης Νίνης θεωρεί πως όλα μπορούν να ανατραπούν αρκεί ο Παναθηναϊκός να βελτιωθεί και να κάνει μόνο νίκες.
Αναλυτικά όσα δήλωσε…
«Δεν μπήκαμε αρκετά καλά, λίγο φοβισμένα αλλά το διορθώσαμε στο δεύτερο μέρος, είχαμε και το δοκάρι, εάν έμπαινε εκεί το γκολ όλα θα ήταν διαφορετικά. Ήταν δύσκολο, η ομάδα της ΑΕΚ ήταν καλή στην άμυνα. Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε αλλά κρατάμε την εικόνα του δευτέρου μέρους.
Σχετκό Περιεχόμενο
Νέο κράξιμο σε παίκτες και Αναστασίου: «Φύγε, μας κατέστρεψες» (vid)
ΣΧΕΤΙΚΑ
5 άρθρα
2 ομάδες, 1 πρόσωπο
Το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι τα αποτελέσματα, εμένα με νοιάζει η νίκη και μετά το καλό ποδόσφαιρο, αυτό πρέπει να το αλλάξουμε στα επόμενα, έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά αλλά εάν βελτιωθούμε μπορούμε να γυρίσουμε τη βαθμολογία προς το μέρος μας. Δεν είναι εύκολα αλλά εάν κάνουμε μόνο νίκες όλα γίνονται, πρέπει να μπαίνουμε λίγο πιο αποφασιστικά στα παιχνίδια.
Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, ούτε εμάς μας ευχαριστεί αυτή η εικόνα, κανείς δεν θέλει να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, υπάρχει πίεση, ο καθένας το διαχειρίζεται διαφορετικά. Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε μόνοι μας.
Έχω μάθει να λειτουργώ υπό πίεση, εγώ προσπαθώ για το καλύτερο, οι περισσότεροι παίκτες να είναι σε καλή μέρα για να παίρνουμε νίκες. Από πέρυσι που άρχισα να παίζω δεν νομίζω να είχα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μου, εγώ από πέρυσι και μέχρι να τραυματιστώ νομίζω ότι έχω κάνει καλά παιχνίδια. Επανήλθα όμως και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία εγώ θα προσπαθώ να αποδείξω ότι αξίζω να είμαι εδώ».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αυτά ισχύουν με Παναθηναϊκό και Σίλβα, ποιες ομάδες της Euroleague τον «βλέπουν»
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ «τελειώνει» δύο παίκτες μετά την ΑΕΛ!
- Ξέσπασμα για τις διαιτησίες από Λαμπαδαρίου - Η ανάλυση του ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-2
- Κουτσιαύτης: Η φάση που λίγοι παρατήρησαν - Υποψία κόκκινης στο ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-2
- Παναθηναϊκός: Το «κακό» επανήλθε, πώς θα αντιδράσει ο Μπενίτεθ