«Θα δείτε ακόμα καλύτερο Παναθηναϊκό»

[ads]

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα δείξει ακόμα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια εμφανίστηκε ο Νίκος Μαρινάκης, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» πηγαίνουν με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

[ads]

Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός μπακ:

Για το αν περίμενε τόσο σύντομα την ευκαιρία του: Δεν μπορώ να πω ότι έχει έρθει ακόμα η καθιέρωση. Γι’ αυτό ο στόχος μου είναι να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Πάντα ήμουν έτοιμος για να πάρω τις ευκαιρίες που μου αναλογούν, περίμενα ότι θα έρθει μία ευκαιρία και ήμουν έτοιμος».

Για το κλίμα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα ήταν μία δύσκολη βραδιά, δεχθήκαμε τρία γκολ και ήταν πολλά. Τελειώσαμε με τον Λεβαδειακό και κοιτάμε την ΑΕΚ».

Για τους λόγους που ο Παναθηναϊκός δεν ήταν αυτός που έπρεπε στα δύσκολα ματς: «Δεν συνέβη αυτό σε όλα τα δύσκολα παιχνίδια, έχουμε παίξει κι εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό, εκτός έδρας με την Ξάνθη, εδώ με τον ΠΑΣ Γιάννινα οπυ δεν είναι καθόλου κακές ομάδες. Πιστεύω ότι μπορούμε να βγάλουμε ακόμα καλύτερο εαυτό και θα το δούμε αυτό στο μέλλον».

Οσο για το αν ήταν μία κακή παρένθεση η απόδοση της ομάδας στην Τούμπα: «Ναι. Δεν θέλαμε να είναι αυτή η αντίδρασή μας μετά το πρώτο γκολ και κοιτάμε να το βελτιώσουμε. Πάμε με καλή ψυχολογία και για να τα δώσουμε όλα απέναντι στην ΑΕΚ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News