«Εχει το σεβασμό όλων ο Μέντες»

[ads]

Πώς παρουσίασε ο Γιάννης Αναστασίου το νέο μέλος του τεχνικού επιτελείου, Νταβίντ Μέντες στους παίκτες του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Η πρώτη προπόνηση του Νταβίντ Μέντες ως μέλος του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κορωπί, με τον Γιάννη Αναστασίου να τον παρουσιάζει στους ποδοσφαιριστές του.

“Από σήμερα θα έχουμε μαζί μας ένα νέο μέλος στο προπονητικό τιμ. Ενα πρόσωπο που το ξέρετε όλοι καλά. Ο Νταβίντ Μέντες αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, να τελειώσει την καριέρα του και να ασχοληθεί με την προπονητική. Από δω και πέρα θα είναι μαζί μας από άλλο πόστο” τόνισε αρχικά ο Αναστασίου.

Και συνέχισε λέγοντας: “Εχουμε καταλάβει ότι έχει τον σεβασμό απ’ όλους σας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει και του ευχόμαστε καλή επιτυχία”.

Ο Ολλανδός ήταν κάπως αμήχανος γεγονός φυσιολογικό από τη στιγμή που αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του αλλά είναι σαφές ότι στα αποδυτήρια τουλάχιστον έχει θετική αύρα και τυγχάνει της αναγνώρισης των -πρώην πλέον- συμπαικτών του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News