Βέμερ μετά από 71 ημέρες!

[ads]

Ο Γερμανός δεξιός μπακ χθες πήρε χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Λεβαδειακό, φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού μετά από 71 ημέρες…

Εκείνο το εκτός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Καμπάλα στο Μπακού, προκάλεσε αρκετές «πληγές» στους «πράσινους». Όχι μόνο γιατί το 0-0 έδωσε στους Αζέρους την ευκαιρία να αποκλείσουν το «τριφύλλι», στην ντροπιαστική ρεβάνς (2-2) της Λεωφόρου, αλλά και γιατί προέκυψαν τραυματισμοί ποδοσφαιριστών. Και δυο παικτών που ήρθαν μάλιστα φέτος το καλοκαίρι για να βοηθήσουν την ομάδα, αλλά μέχρι τώρα στάθηκαν άτυχοι και δεν έχουν καταφέρει να προσφέρουν!

Ένας εξ αυτών, ο Γενς Βέμερ, τραυματίστηκε σοβαρά σπάζοντας τη μύτη του σε εκείνο το ματς της 20ης Αυγούστου στο Μπακού! Όταν άρχισε να μπαίνει σε ρυθμό προπονήσεων, τραυματίστηκε εκ νέου και χρειάστηκε να μείνει εκτός για αρκετό καιρό. Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ωστόσο, ο Γερμανός επέστρεψε κι αγωνίστηκε για 33′ δείχνοντας πως είναι πλέον 100% έτοιμος. Ο Βέμερ φαίνεται πως χρειάζεται ρυθμό, ωστόσο έχει φωνάξει «παρών» ενόψει ΑΕΚ, αφού έπαιξε ξανά σε ματς του Παναθηναϊκού μετά από 71 ημέρες!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News