Δημιουργία... ξανά!

[ads]

Έλειψαν από τον Παναθηναϊκό οι Νίνης και Λουντ στο διάστημα των τραυματισμών τους και τώρα είναι η ευκαιρία να δώσουν το κάτι παραπάνω στο πρόγραμμα – φωτιά που έρχεται!

Με εξαίρεση όσα έγιναν στην Τούμπα και το πως «στράβωσε» το ματς, ο Παναθηναϊκός φέτος παρουσίαζει μια σταθερή αμυντική λειτουργία στο πρωτάθλημα. Το πρώτο γκολ που δέχθηκε, άλλωστε, σε ροή αγώνα φέτος στη Σούπερ Λίγκα ήταν αυτό του Ροντρίγκεζ στην Τούμπα όπου έγιναν όλα τα λάθη… μαζεμένα.

Έχοντας ως δεδομένο πως δεν μπορεί ένα ματς να σου… γκρεμίσει ότι έχεις φτιάξει ως τώρα στην άμυνα, ο Παναθηναϊκός πρέπει στο εξής να κινηθεί για να βρει και τις λύσεις παραπάνω. Γιατί εύκολα ή δύσκολα, ως τώρα, στο πρωτάθλημα έβρισκε τρόπους να κάνει το γκολ. Όταν όμως «κόλλησε» επιθετικά το πλήρωσε. Και στη Νέα Σμύρνη και στην Τούμπα.

Τώρα που έρχονται τα ματς – φωτιά το ένα πίσω από το άλλο, ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να πάρει από τους παίκτες που έχουν εκείνα τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, περισσότερη δημιουργία. Μιλάμε φυσικά για τον Σωτήρη Νίνη και τον Ρόμπιν Λουντ, που κόντρα στον Λεβαδειακό έδειξαν έτοιμοι για να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και για να βοηθήσουν την ομάδα. Ως ένα βαθμό, το έδειξε αυτό και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ο οποίος ωστόσο θα χάσει την ΑΕΚ λόγω τραυματισμού.

Είναι λοιπόν δυο έξτρα όπλα στη φαρέτρα του Αναστασίου οι Νίνης και Λουντ κι έρχονται να προστεθούν σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News