Με Βέμερ αλλά χωρίς Σάντσεθ με Λεβαδειακό

[ads]

Ο Παναθηναϊκός είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένος να κοιτάξει μπροστά και να αφοσιωθεί στις επόμενες αγωνιστικές του υποχρεώσεις αρχής γενομένης από το ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό την Τετάρτη στη Λεωφόρο (17:15) που προηγείται του δεύτερου συνεχομενου ντέρμπι στο πρωτάθλημα, απέναντι στην ΑΕΚ. 

[ads]

Στο συγκεκριμένο ματς μάλιστα αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στις εγχώριες διοργανώσεις με τον Παναθηναϊκό ο Γενς Βέμερ, ο δεξιός μπακ που έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης εξαιτίας του σπασίματος της μύτης και του προβλήματος στον αχίλλειο τένοντα που τον ταλαιπώρησαν.

Ο Γερμανός φουλ μπακ έχει ενταχθεί στο πλήρες πρόγραμμα προπόνησης και το μόνο που χρειάζεται είναι αγωνιστικός ρυθμός προκειμένου να μπει στα “βαθιά”, τα ντέρμπι δηλαδή που έπονται, και το ματς με τον Λεβαδειακό αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αρχίσει να τον αποκτά αλλά και για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ετοιμότητάς του.

Οσον αφορά στον Σέρχιο Σάντσεθ, που έχει μία σύσπαση στο δικέφαλο, ακολούθησε εκ νέου ατομικό πρόγραμμα αλλά δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό και υπολογίζεται να είναι ετοιμοπόλεμος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News