Η ευκαιρία του Μαρινάκη για ένα νέο συμβόλαιο...

[ads]

[ads]

Η σύντομη καριέρα του Νίκου Μαρινάκη σε επαγγελματικό επίπεδο, μέχρι στιγμής, έχει περάσει απ” όλα τα στάδια.

[ads2]

Της αποθέωσης στα πρώτα του βήματα (2013-14), της… απαξίωσης με τον δανεισμό του στη Νίκη Βόλου (2014-15) και της μάχης για μια θέση στο βασικό σχήμα (2015-16).

Ο 22χρονος αμυντικός που ξεπήδησε από τα τμήματα υποδομής του «τριφυλλιού» έχει φέτος την ευκαιρία της ζωής του να κερδίσει θέση βασικού και συγχρόνως ένα νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Η απόφαση του Γιάννη Αναστασίου ν” αφήσει στο… περιθώριο τον Χρήστο Μπούρμπο, μετά τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα, αλλά και ο τραυματισμός του Γιανς Βέμερ, άνοιξαν την… χαραμάδα που περίμενε ο Κρητικός ποδοσφαιριστής για να κερδίσει μια θέση στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Με έξι συμμετοχές (δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό) ο Μαρινάκης προσπαθεί να κρατήσει τη θέση του στο βασικό σχήμα, πραγματοποιώντας την καλύτερή του εμφάνιση στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Στα ματς που ακολουθούν, με σαφώς μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας, ο μικρός είναι πιθανό να έχει και την ευκαιρία να πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι του, εάν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Αρχή γενομένης από το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα.

Εάν τα καταφέρει σύντομα θα κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο, μιας και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News