Ο Παναθηναϊκός τον πληρώνει για να... κάθεται!

Ο Παναθηναϊκός τον πληρώνει για να... κάθεται!

Το θέμα του Εσιέν, με το μέλλον του κ.λπ., αλλά και εκείνο του Πέτριτς είναι που συζητιέται έντονα από τους φίλους του Παναθηναϊκού, αλλά και αναπαράγεται καθημερινά στα ρεπορτάζ των εφημερίδων.

Δεν είναι, όμως, οι μοναδικοί που είτε για τον έναν είτε για τον άλλον λόγο δεν έχουν προσφέρει σύμφωνα με την αξία τους στο “τριφύλλι”.

Υπάρχει ακόμας ένας ποδοσφαιριστής, με καλό συμβόλαιο για τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού, που δεν έχει ακουμπήσει μπάλα φέτος και ούτε πρόκειται να το κάνει.

[ads2]

Αλλά το συμβόλαιό του τρέχει κανονικά!

Ο λόγος για τον Μέντες, που είναι εκτός ομάδας από το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, το γνωρίζει, αλλά δεν του καίγεται καρφί να βρει ομάδα!

Οι “πράσινοι” τον ενημέρωσαν όταν έπρεπε να ψάξει να βρει άλλο συμβόλαιο, προσπάθησαν να έρθουν σε συμφωνία μαζί του μέσα στο καλοκαίρι για να χωρίσει σαν φίλος και ως ελεύθερος να συνεχίσει πιο εύκολα σε άλλον σύλλογο, αλλά τίποτα!

Ο Μέντες έχει καθίσει πάνω στο συμβόλαιό του και δεν λέει να σηκωθεί…

Στη σημερινή προπόνηση, μάλιστα, έκανε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων…

Ίσως ενοχλήθηκε τον καναπέ σπίτι του, που βλέπει τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού από την τηλεόραση!

Σε κάθε περίπτωση οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσουν, άμεσα, λύση στο συγκεκριμένο θέμα…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News