Προς την έξοδο ο Μπούρμπος
Δύσκολα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Μπούρμπος, καθώς πλέον δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για τον Έλληνα μπακ.
Ο Νίκος Μαρινάκης είναι στα τελευταία ματς έχει γίνει βασικός στο δεξί άκρο της άμυνα, όπου εκεί επιστρέφει μετά την διακοπή και ο Γενς Βέμερ. Πλέον ο Γιάννης Αναστασίου έχει πολλές επιλογές στη συγκεκριμένη θέση, καθώς εκτός από τους δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές πάντα υπάρχει και η λύση του Ζέκα, ενώ και ο Σέρχιο Σάντσεθ έχει παίξει ως δεξί μπακ και γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά τους δεξιού οπισθοφύλακα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sport Day» ο Χρήστος Μπούρμπος δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας, καθώς με τα δεδομένα που υπάρχουν δεν θα μπορέσει να βρει χρόνο συμμετοχής.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η απάντηση του Ναν στην EuroLeague για τη φάση-ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός: Το τρικ του Αταμάν που άλλαξε το ματς στο τελευταίο πεντάλεπτο
- ΕΠΟΣ Τσουβέλα: Το live ξέσπασμα για τη νίκη Βαλένθια - Τι είπε για Μοντέρο (vid)
- Παναθηναϊκός: Σκληρή επίθεση Γουόρνοκ στον Μπενίτεθ για τη διαχείριση των παικτών
- «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για Άλεν»