Συνεχίζονται οι επαφές με Μαυρία

Συνεχίζονται οι επαφές με Μαυρία

[ads]Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι συνομιλίες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με εκείνους της Σάντερλαντ για την περίπτωση του Χάρη Μαυρία, που κατά πάσα πιθανότητα θα ξαναφορέσει τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος τον Ιανουάριο. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας “chroniclelive.co.uk”, οι «πράσινοι» φλερτάρουν ακόμη με τις «Μαυρόγατες», ώστε να επιτευχθεί η επιστροφή του Χάρη Μαυρία στον Παναθηναϊκό την προσεχή μεταγραφική περίοδο. 

«Οι μαύρες γάτες είναι απολύτως κατανοητό ότι βρίσκονται σε συνομιλίες με την ελληνική ομάδα (σ.σ. τον Παναθηναϊκό) για το ενδεχόμενο μετακίνησης του εξτρέμ Χάρη Μαυρία τον προσεχή Ιανουάριο», ενώ υπάρχουν και δηλώσεις του Ντικ Αντοβοκαατ που τόνισε μεταξύ άλλων ότι «αν ήμουν στη θέση τους θα ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο. Ας ελπίσουμε συνεπώς ότι θα ακολουθήσουν και οι άλλοι το δρόμο του Μπάκλεϊ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News