Ο Ντίνας είπε την πιο μεγάλη αλήθεια...

Ο Ντίνας είπε την πιο μεγάλη αλήθεια...

Ο Θανάσης Ντίνας έπαιξε κόντρα στον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στις αποδοκιμασίες προς τους πρώην συμπαίκτες του από την εξέδρα, λέγοντας πως ο αποκλεισμός από την Ευρώπη ήταν πολύ δύσκολος για τους φιλάθλους. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο άσος του Πλατανιά στη κάμερα της Nova:

Για την επιστροφή του στη Λεωφόρο ως αντίπαλος: «Έπαιζα πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό. Έχω πολλούς φίλους εδώ. Χάρηκα που τους είδα. Χάρηκα που βρέθηκα πάλι στη Λεωφόρο».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Άμα θες να πάρεις αποτέλεσμα από τον Παναθηναϊκό, πρέπει να πρεσάρεις πολύ καλά. Να κλείσεις τους διαδρόμους. Νομίζω το κάναμε πολύ καλά. Αφήσαμε μόνο κάποια σουτ από μεγάλη απόσταση να γίνουν, που δεν μπορείς να τα αποφύγεις και αυτά. Πληρώσαμε ένα τέτοιο. Λέμε συνέχεια ότι παίζουμε, αλλά έχουμε μείνει στον ένα βαθμό. Πρέπει να κοιτάξουμε λίγο και την ουσία».

Γιατί δεν έχει έρθει το γκολ: «λίγο η ατυχία. Λίγο ότι και εμείς είμαστε λίγο διστακτικοί στην τελική προσπάθεια. Όμως είμαι αισιόδοξος γιατί είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Παίζαμε με μεγάλες ομάδες εντός και εκτός έδρας. Πιστεύω θα έρθουν τα αποτελέσματα. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να έχουμε αυτοπεποίθηση και θα ‘ρθουν».

Για το αν υπάρχει πικρή γεύση για το τελικό σκορ: «Η αλήθεια είναι ότι και 1-0 να χάσεις δεν παίρνεις κανένα βαθμό. Αυτή είναι η ουσία στο τέλος. Αν θέλουμε να το δούμε θετικά, μπορούμε να πούμε ότι πάλι προσπαθήσαμε ως το τέλος. Δεχθήκαμε πάλι ένα σουτ στο 45’ και να κοιτάξουμε με καλή διάθεση τα επόμενα παιχνίδια».

Για τον Παναθηναϊκό και τις αποδοκιμασίες: «Ξέρουμε στην Ελλάδα πόση πίεση έχει ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα. Ήταν δύσκολο για τους φιλάθλους ο αποκλεισμός στην Ευρώπη. Πιστεύω όμως ότι με καλές εμφανίσεις θα πάρουν τον κόσμο πάλι στο μέρος τους».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News