Μεγάλο λάθος και με Λανγκ

Μεγάλο λάθος και με Λανγκ

[ads]Το όνομα του Λανγκ απασχόλησε για αρκετές ημέρες το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, αφού όπως φαίνεται ήταν η πρώτη επιλογή των πράσινων για το δεξί άκρο της άμυνας, ωστόσο υπήρχε μία διαφορά της τάξης των 100.000 ευρώ όσον αφορά την αμοιβή του και τελικά η υπόθεση δεν προχώρησε και οι “πράσινοι” πήραν τον Βέμερ.

Τελικά ο Σουηδός αμυντικός επέλεξε την Βασιλεία και όπως θα διαπιστώσετε πιο κάτω, δικαιώθηκε για την επιλογή του, αφού είναι από τους κορυφαίους της ελβετικής ομάδας.

Ο Λανγκ είναι βασικός στο δεξί άκρο της Βασιλείας, η οποία είναι πρώτη στη βαθμολογία στην Ελβετία, ενώ μετέχει κανονικά στους ομίλους του Europa League όπου την Πέμπτη κέρδισε με 2-1 την Φιορεντίνα στην Ιταλία.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο 24άχρονος άσος έχει πετύχει τρία κρισιμότατα γκολ φέτος, βοηθώντας την ομάδα του να προχωρήσει στους στόχους της.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News