Μεγάλο λάθος και με Λανγκ
[ads]Το όνομα του Λανγκ απασχόλησε για αρκετές ημέρες το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, αφού όπως φαίνεται ήταν η πρώτη επιλογή των πράσινων για το δεξί άκρο της άμυνας, ωστόσο υπήρχε μία διαφορά της τάξης των 100.000 ευρώ όσον αφορά την αμοιβή του και τελικά η υπόθεση δεν προχώρησε και οι “πράσινοι” πήραν τον Βέμερ.
Τελικά ο Σουηδός αμυντικός επέλεξε την Βασιλεία και όπως θα διαπιστώσετε πιο κάτω, δικαιώθηκε για την επιλογή του, αφού είναι από τους κορυφαίους της ελβετικής ομάδας.
Ο Λανγκ είναι βασικός στο δεξί άκρο της Βασιλείας, η οποία είναι πρώτη στη βαθμολογία στην Ελβετία, ενώ μετέχει κανονικά στους ομίλους του Europa League όπου την Πέμπτη κέρδισε με 2-1 την Φιορεντίνα στην Ιταλία.
Αξίζει να σημειώσουμε πως ο 24άχρονος άσος έχει πετύχει τρία κρισιμότατα γκολ φέτος, βοηθώντας την ομάδα του να προχωρήσει στους στόχους της.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κουτσιαύτης: «Διαφώνησε» με Βαρούχα για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0 (vid)
- Βαθμολογία Superleague: Τεράστιος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό
- Πανούτσος: "Τόσες μεταγραφές θα κάνει ο Παναθηναϊκός - Ταμπόρδα στον Λεβαδειακό"
- Παναθηναϊκός: Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Γερεμέγεφ στον ΠΑΟΚ
- Επταήμερο ρεπό για τους παίκτες του Παναθηναϊκού - Πότε επιστρέφουν στις προπονήσεις