TV Queen: Το κούνησε το κορμί η «πράσινη» Ιωάννα Μαλέσκου (vid)

TV Queen: Το κούνησε το κορμί η «πράσινη» Ιωάννα Μαλέσκου (vid)

Η έναρξη του αποψινού live στο τηλεοπτικό ριάλιτι Tv Queen στο Open σηματοδοτήθηκε από ένα ξεχωριστό γεγονός που κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο πλευρό της, επέλεξε έναν αναπάντεχο τρόπο να καλωσορίσει το κοινό.

Με ένα εντυπωσιακό πράσινο φόρεμα που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, η Μαλέσκου χόρεψε με ενθουσιασμό στους ρυθμούς της μουσικής, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στο πλατό.

Τα λικνίσματά της και η θετική της ενέργεια ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους και έδωσαν τον τόνο για μια συναρπαστική σεζόν.

Η στιγμή αυτή αποτυπώθηκε από τις κάμερες και έγινε αμέσως viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους θαυμαστές της Μαλέσκου να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους για την αυθόρμητη και χαρούμενη εμφάνισή της.

Το live του Tv Queen υπόσχεται να είναι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές, με την Ιωάννα Μαλέσκου να κρατά τα ηνία και να μας χαρίζει αξέχαστες τηλεοπτικές στιγμές.

tvfreaks.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News