Survivor spoiler 27/3: Εκπληξη, ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία

Survivor spoiler 27/3: Εκπληξη, ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία

Ποια ομάδα προβλέπεται να επικρατήσει στον τέταρτο αγώνα ασυλίας στο Survivor και ποια παίκτρια πιθανότατα θα αποχωρήσει μετά από την ψηφοφορία;

Απόψε στο Survivor αναμένονται νέες συγκρούσεις, με τον Αλέξη Παππά και τον Τζέιμς Καφετζή να κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Λίγο πριν τον στίβο μάχης, οι παίκτες βρίσκονται ξανά σε διαφωνία σχετικά με τις αλλαγές στις ομάδες.

Survivor spoiler 27/3: Εκπληξη, ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία

Μέχρι στιγμής η μάχη για τις ασυλίες είναι 2-1 υπέρ των Κόκκινων και οι υποψηφιότητες είναι αποκλειστικά γυναικείες. Σύμφωνα με τα survivor spoiler που κυκλοφορούν η τέταρτη ασυλία ανήκει στους Μπλε, οι οποίοι θα κάνουν το 2-2.

Οι Κόκκινοι οδηγούνται στον τάκο και βγάζουν υποψήφια προς αποχώρηση μια γυναίκα.

Αυτή σύμφωνα με τα πρώτα spoiler θα είναι η Ιωάννα Τζαβέλα.

Η Σταυρούλα ζήτησε να είναι υποψήφια αλλά οι συμπαίκτες της είχαν άλλη γνώμη

O Τζέιμς Καφετζής στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor μίλησε για την υποψηφιότητα της Aira. Ο παίκτης της μπλε ομάδας, όπως λέει, δεν ξαφνιάστηκε με το γεγονός ότι η Aira είναι υποψήφια προς αποχώρηση, αλλά με την ψήφο της Δώρας.

Συνομιλώντας με τους συμπαίκτες του δήλωσε: «Εμένα δεν μου έκανε εντύπωση η υποψηφιότητα της Άιρα. Μου έκανε εντύπωση ότι η Δώρα ψήφισε την Άιρα, ενώ μπορούσε να μην την ψηφίσει».

«Η Δώρα θεωρώ ότι είναι αυτό που μας έλεγε, έχει είδωλο την Δαλάκα, όπως κι η Ιωάννα, γι’αυτό έπρεπε να δείξει ότι ψηφίζει αγωνιστικά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τέλος, τόνισε πως: «Σε ένα παιχνίδι στρατηγικής όπως αυτό, όταν είσαι με κάποιον τόσο καιρό κι ήταν τόσο δεμένες, ήταν σαν κόρη της η Άιρα και μπορούσε να μην την ψηφίσει, μου κάνει εντύπωση που το έκανε».

«Είμαι πάλι υποψήφια, δεν έχω θέμα που με ψήφισαν. Τα άλλα κορίτσια είναι πολύ καλά αγωνιστικά. Δεν έχω πρόβλημα που με ψήφισαν, δεν είμαι πρωταθλήτρια, είμαι περήφανη μέχρι εδώ που έχω φτάσει μπαρ δούλευα πριν μπω», ανέφερε η Aira στην κάμερα του Survivor.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News