Survivor spoiler 27/3: Ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία σήμερα

Survivor spoiler 27/3: Ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία σήμερα

Ποια είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα την 4η ασυλία της εβδομάδας; Τι αναφέρει το Survivor spoiler 27/3!

Ακόμη μια ασυλία απόψε ανάμεσα σε Κόκκινους και Μπλε, η τελευταία για αυτή την εβδομάδα και η μάχη θα είναι πάλι δυνατή.

Μέχρι στιγμής η κόκκινη ομάδα έχει το πάνω χέρι στιε ασυλίες, καθώς προηγείται με 2-1 στις νίκες.

Survivor spoiler 27/3: Ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία σήμερα

Η μπλε ομάδα έχει τα ψυζικά αποθέματα να ανατρέψει την κατάσταση και να πάει τις ασυλίες στο 2-2;

Η απάντηση είναθ όχι. Η πρ’ωτη εκτίμηση θέλει και πάλι τους κόκκινους να κερδίζουν.

Ωστόσο, το οριστικό Survivor spoiler θα έρθει σε λίγες ώρες.

Aira: «Μπαρ δούλευα πριν μπω, είμαι χαρούμενη και εδώ που έχω φτάσει»

Μπλε και Κόκκινη ομάδα συναντήθηκαν στον στίβο μάχης για τον αγώνα που θα τους χάριζε την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor 2024. Η Μπλε ομάδα κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο αγώνισμα και να εξασφαλίσει τη νίκη.

Η Aira Adomaityte συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και έτσι είναι η δεύτερη υποψήφια για αυτή την εβδομάδα.

«Είμαι πάλι υποψήφια, δεν έχω θέμα που με ψήφισαν. Τα άλλα κορίτσια είναι πολύ καλά αγωνιστικά. Δεν έχω πρόβλημα που με ψήφισαν, δεν είμαι πρωταθλήτρια, είμαι περήφανη μέχρι εδώ που έχω φτάσει μπαρ δούλευα πριν μπω», ανέφερε η Aira στην κάμερα του Survivor.

Survivor Spoiler: Πότε θα δούμε το party της ένωσης – Ποιοι επιστρέφουν

Το «Survivor» έχει δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό στον ΣΚΑΪ και οι τηλεθεατές του ριάλιτι αδημονούν για την πολυσυζητημένη ένωση των δύο ομάδων. Ειδικά φέτος, όπου οι εντάσεις μεταξύ Κόκκινων και Μπλε είναι πολλές, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. «Σε 20 ημέρες θα έχουμε τη ένωση… Στις 14 Απριλίου θα μεταδοθεί το μεγάλο party μες τρεις γκεστ από τα παλιά… Η Ρία Κολοβού, που είχε κερδίσει τον μουσικό διαγωνισμό πέρυσι στην αντίστοιχη ένωση, θα είναι μία από αυτές. Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Τάκης Καραγκούνιας θα ταξιδέψουν επίσης στον Άγιο Δομίνικο», είπε ο Νίκος Παρτσώλης στον αέρα του «Fay’s Time» την Τρίτη.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα υπάρξει και τραγουδιστικό σχήμα για να διασκεδάσει τις δύο ομάδες. «Team Priamos. Τα λέμε σε λίγες μέρες στον Άγιο Δομίνικο. Έρχομαι να δω τα ματσαρίσματα που αποφεύγετε… Απλά για τα στατιστικά», είχε γράψει ο Μάριος πριν από λίγα 24ώρα ξαφνιάζοντας τους followers του στο Instagram. Ο Κύπριος παίκτης, που απασχόλησε πολύ την περσινή σεζόν στην all star εκδοχή, ετοιμάζει βαλίτσες και σίγουρα θα δώσει συμβουλές στους επίδοξους νικητές. Ενδιαφέρον θα έχει και η άφιξη του Τάκη, αυτή τη φορά όχι ως παίκτη αλλά ως γκεστ.

Εκρηκτικός και έχοντας ιδιαίτερη εμπειρία από το «Survivor», θα προσπαθήσει να πλησιάσει τους φίλους του και να τους βοηθήσει για τη συνέχεια. Μέχρι τότε, πάντως, οι κόντρες καλά κρατούν. Στο αποψινό επεισόδιο, ο Αλέξης Παππάς ακούγεται να λέει: «Κάποιος στην αντίπαλη ομάδα θέλει να είναι αρχηγός για να ρυθμίζει τα πάντα και να μην φύγει αυτός». Τα βέλη πέφτουν στον Τζέιμς Καφετζή, με τον δεύτερο να κρατά το κεφάλι του με αυτά που ακούει. «Είμαι 27 χρονών. Εμμονική σχέση είχα στο Survivor του 2021 και τώρα στο Survivor του 2024», απαντά ο Τζέιμς με τα αίματα να ανάβουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News