Survivor spoiler 26/3: Ανατροπή, αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία

Survivor spoiler 26/3: Ανατροπή, αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία

Οριστικό Survivor spoiler για την ομάδα που θα κερδίσει την ασυλία σήμερα, 26/3. Η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Με μια υποψήφια από κάθε ομάδα για την αναμέτρηση της Πέμπτης, οι Μπλε και οι Κόκκινοι θα αντιμετωπίσουν τον αγώνα της τρίτης ασυλίας στο Survivor το βράδυ της Τρίτης (26/03).

Η ηρεμία όμως είναι ξένη λέξη για το εσωτερικό της Μπλε ομάδας αφού οι εσωτερικές αντιπαλότητες και τα παράπονα δεν σταματούν.

«Παρ’ όλο που κερδίσαμε, χθες στο συμβούλιο ήταν πάρα πολύ περίεργα. Δέχθηκα επίθεση από τον Σταμάτη και δεν το περίμενα» θα αναφέρει ο James Καφετζής στην κάμερα του Survivor εκφράζοντας τις σκέψεις του για τα όσα διαδραματίστηκαν το προηγούμενο βράδυ.

Όμως, και οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας παρατηρούν όσα συμβαίνουν στην Μπλε ομάδα και με τα σχόλια τους ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας της ημέρας ο Αλέξης Παππάς θα σχολιάσει πως: «Τα φαινόμενα Γιώργο δεν απατούν. Ο Σταμάτης είναι ένας παίκτης που προχωρά με γρήγορους ρυθμούς και σταθερούς. Κάποιος θέλει να είναι αρχηγός στη Μπλε ομάδα και να ρυθμίζει τους κανόνες εκεί ώστε να μην φύγει ο ίδιος».

Από την πλευρά του, ο James Καφετζής θα κάνει λόγο για εμμονικές σχέσεις σημειώνοντας πως: «Είμαι 27 χρονών. Εμμονική σχέση είχα μόνο στο Survivor το 2021 και ξανά στο Survivor το 2024».

Survivor spoiler 26/3: Ανατροπή, αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία

Ο αγώνας που θα ακολουθήσει αναμένεται να είναι γεμάτος αγωνία, ένταση και πόντους που μπαίνουν στο δευτερόλεπτο. Μια ομάδα όμως θα καταφέρει να πάρει τη νίκη. Ποια θα είναι αυτή;
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής Survivor spoiler, οι Κόκκινοι θα κάνουν το 2-1 και θα κερδίσουν την τρίτη ασυλία της εβδομάδας.

Η τρίτη παίκτρια προς αποχώρηση

Η ένταση που ξεκινά στον στίβο μάχης αναμένεται να συνεχιστεί στο Συμβούλιο με δυνατούς διαπληκτισμούς. Στρατηγικές αποκαλύπτονται και η ψηφοφορία φέρνει τα πάνω κάτω. Η ήττα των Κόκκινων στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας και η ψήφιση της Aira Adomaityte κλείδωσε την γυναικεία μονομαχία για αυτή την εβδομάδα. Απόψε, οι παίκτες της Μπλε ομάδας πρέπει να ψηφίσουν ακόμα μια γυναίκα η οποία θα είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Ποια θα είναι αυτή;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers οι Μπλε θα ψηφίσουν προς αποχώρηση την Αναστασία Τσερού, η οποία βρέθηκε στους Μαχητές μετά τη δεύτερη αλλαγή των ομάδων πριν από μερικές ημέρες.

Η τελική επιβεβαίωση των spoiler αναμένεται απόψε στις 21:00 στο Survivor του ΣΚΑΪ.

Survivor – Ο Αλέξης Παππάς έβαλε φιτιλιές αλλά η Χρύσα τον «τσάκωσε»: «Μην ψαρώνεις, έκλεισε το μάτι»

Τα τερτίπια του ξεκίνησε ξανά ο Αλέξης Παππάς στο Survivor. Ο ίδιος και η ομάδα του εγκωμίασαν τις επιδόσεις του Σταμάτη από την αντίπαλη ομάδα με στόχο να σπείρουν τη διχόνοια.

«Την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν έτσι. Ανεβαίνει σταδιακά και πιστεύω ακράδαντα πως αν είχε support και από άλλα άτομα -πέρα από την Ευγενία και τον Θοδωρή-, θα ήταν ένας παίκτης με γρηγοράδα, στόχο και ψυχολογία» είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς στο Survivor ξεδιπλώνοντας τη στρατηγική του με τον Σταμάτη να αναφέρει πως στην αρχή δεν εισέπραττε εμπιστοσύνη από την ομάδα του.

Βέβαια, η Χρύσα Χατζηγεωργίου είδε τη στιγμή που ο Αλέξης έκλεισε το μάτι στον Χριστόφορο και έτσι κατάλαβε πως λειτουργεί βάσει σχεδίου: «Μην ψαρώνεις, έκλεισε το μάτι στον Χριστόφορο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News