Survivor spoiler αποχώρηση 21/3: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα;

Survivor spoiler αποχώρηση 21/3: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα;

Survivor spoiler αποχώρηση 21/3: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα από το ριάλιτι επιβίωσης. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ολοκληρώθηκαν οι ασυλίες της εβδομάδας, έχουμε τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση. Τι λέει, όμως, το survivor spoiler για το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει.

Ο τέταρτος αγώνας ασυλίας ήταν γεμάτος ένταση και ανατροπές, με τις στρατηγικές να εξελίσσονται παράλληλα με το αγώνισμα.

Οι Ρικουνάκης, Παπαχαραλάμπους, Περπατάρης και Χριστόφορος Ταξίδης είναι η τετράδα διεκδίκησης της παραμονής, στον τελικό της Πέμπτης.

Survivor spoiler αποχώρηση 21/3: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα;

Ποιο είναι το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει σήμερα; Είναι ο Νίκος Ρικουνάκης. Οριστικό spoiler σε λίγες ώρες.

Survivor: “Ανταρσία” Γκιουλέκα και Περπατάρη – Αρνήθηκαν να αγωνιστούν και νευρίασαν τη Δαλάκα

Η απόφαση των πρώην Μαχητών, Γιάννη Περπατάρη και Γιώργο Γκιουλέκα να μην αγωνιστούν στο αγώνισμα ασυλίας τους έφερε αντιμέτωπους με το “παρεάκι” της κόκκινης ομάδας.

Με τον τέταρτο και πιο κρίσιμο αγώνα ασυλίας επιστρέφει το βράδυ της Τετάρτης (20/03) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ το Survivor 2024, βρίσκει όμως τους Κόκκινους σε πλήρη διάλυση.

Στις κατηγορίες του Φάνη για τον Αλέξη που είχαν στόχο να προκαλέσουν ρήγμα στη σχέση του με την Ασημίνα -και το κατάφεραν- ήρθε να προστεθεί η “ανταρσία” του Γιάννη Περπατάρη και του Γιώργου Γκιουλέκα, οι οποίοι στο αποψινό επεισόδιο αρνούνται να παίξουν στο αγώνισμα ασυλίας, μία απόφαση που οι Κόκκινοι δεν πήραν με καλό μάτι.

Στο trailer του επεισοδίου της Τετάρτης, οι δύο παίκτες της κόκκινης ομάδας αρνούνται να παίξουν στα δεύτερα ματσαρίσματα επικαλούμενοι τραυματισμούς, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών, όπως λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός, μία απόφαση που προκαλεί εντάσεις στον στίβο μάχης.

Οι υπόλοιποι παίκτες μιλώντας στην κάμερα κατηγορούν τον Γιάννη και τον Γιώργο ότι θέλουν να “πουλήσουν” τον αγώνα, ενώ θέση παίρνει και η… επαγγελματίας παίκτρια Survivor, Κατερίνα Δαλάκα, η οποία κατηγορεί τον Περπατάρη πως επίτηδες χάνει τους στόχους για να μη δώσει νίκη στους Κόκκινους.

“Ξέρω πώς αγωνίζεσαι εδώ. Ξέρω ποιος βαράει στον γάμο του καραγκιόζη και σε ξέρω πώς ρίχνεις βολές. Τα πέταγες όπως να ‘ναι για να χάσεις. Γιατί είμαι εδώ δύο χρόνια. Τα πέταγες άστοχα επίτηδες”, λέει η Κατερίνα Δαλάκα στον συμπαίκτη της.

Το Συμβούλιο του νησιού μόνο ήρεμα δεν κυλάει, με τον Τζέιμς Καφετζής να υποστηρίζει πως οι Κόκκινοι θέλουν να τραυματίσουν τους δύο συγκεκριμένους παίκτες ώστε να αποτελούν πιο “εύκολους στόχους” αργότερα στο ατομικό.

“Μου φαίνεται πολύ ύποπτο. Εσύ ρε Κατερίνα, έχεις ξεκουραστεί 20 ημέρες, μία έπαιζες μία όχι, η Ασημίνα έχει ξεκουραστεί ένα μήνα…”, λέει έξαλλος ο Τζέιμς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News