Ευαγγελινός για το Ζάρι και την κριτική: «Είμαστε των άκρων… Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ΝΔ – ΠΑΣΟΚ»

Ευαγγελινός για το Ζάρι και την κριτική: «Είμαστε των άκρων… Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ΝΔ – ΠΑΣΟΚ»

Μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε το «Ζάρι», το τραγούδι με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision τον ερχόμενο Μάιο.

Το τραγούδι κατάφερε απευθείας να διχάσει την Ελλάδα, με τους μεν να το λατρεύουν και τους δε να τον χαρακτηρίζουν «τραγωδία».

Όπως είναι γνωστό, την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται για τις εντυπώσεις του από τη συνεργασία με την καλλιτέχνιδα.

«Αν έχω κάνει μια μεγάλη επιτυχία λέω “ωραία και στον πλανήτη τι είναι αυτό;”».

«Αγαπώ τη Eurovision γιατί είναι ένας διαγωνισμός που εξελίσσεται συνέχεια. «Αν μπορώ με την εμπειρία μου και τις ιδέες μου να βοηθήσω έναν άνθρωπο το κάνω με χαρά».

«Είναι ό,τι καλύτερο, υπέροχη ζαριά που μου έχει τύχει τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου».

«Έχω να νιώσω αυτή τη δόνηση από την Παπαρίζου και από το Hold me με το Αζερμπαϊτζάν»

«Η Μαρίνα είναι καταπληκτική καλλιτεχνικά, έχει σπουδάσει υποκριτική, έχει σπουδάσει μουσική, είναι φωνάρα,  και ενώνει κόσμους».

Τον επηρεάζουν τα σχόλια του κόσμου;

«Δεν ακούω σχόλια γενικά στη ζωή μου. Είμαστε των άκρων Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, Καρέζη – Βουγιουκλάκη, Νέα Δημοκρατία – ΠΑΣΟΚ. Αλλά όσες φορές έχουμε ενωθεί έχουμε πάει καλά.

«Το χειρότερο στη Eurovision είναι όταν βγαίνουν τα αποτελέσματα. Ειδικά αυτό που έπαθα με την Έλενα Παπαρίζου ήταν… Λέω χριστέ μου όλα λάθος τα έκανα, εγώ φταίω».

«Δεν ευχαριστήθηκα τη συμμετοχή με την Ντέμυ δεν ήταν όπως το φαντάστηκα».

Τέλος, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Νίκο Κοκλώνη στο J2US.

«Το J2US είναι κάτι που αγαπάω, αυτή η χαρά που έχει ο Νίκος Κοκλώνης την έχω και εγώ όταν δημιουργώ κάτι. Και από την άλλη δεν είναι κάτι που θα ακολουθήσει επαγγελματικά κάποιος κάτι. Αν εξαρτιόταν από κάποιοι η καριέρα σε αυτό που κάνω ίσως δεν το έκανα».

Δείτε παρακάτω:

Πηγή: znews.gr

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News