Η ατάκα του Λιάγκα για Ιωαννίδη που προκάλεσε αμηχανία στην Βουλγαράκη! (vid)

Η σπόντα του Λιάγκα στη Βουλγαράκη για την κλεισμένη φωνή της! (vid)

Δε σταματάει να πετάει… υπονοούμενα ο Γιώργος Λιάγκας στην Ελένη Βουλγαράκη τους τελευταίους μήνες που έχει γίνει γνωστή η σχέση της με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη.

Αυτήν την φορά μάλιστα δεν υπήρξαν υπονοούμενα αλλά ο παρουσιαστής του Πρωινού μίλησε στην πανελίστριά του ανοιχτά για τη σχέση της, ζητώντας της μάλιστα να κάνει κάτι για την εκπομπή.

Ο Γιώργος Λιάγκα ζήτησε on air από την Ελένη Βουλγαράκη να πάρει συνέντευξη από τον αγαπημένος της για λογαριασμό της εκπομπής τους:

«Κάνε του μία συνέντευξη και ρώτα τον σα να μην είσαι το κορίτσι του», πρότεινε ο παρουσιαστής με την Ελένη Βουλγαράκη να νοιώθει αμηχανία..

«Τι είμαι Γιώργο μου; Να βάλω και μια κάμερα στο σπίτι μου και να γίνουμε Big Brother… Δε θέλουμε», απάντησε η Ελένη Βουλγαράκη.

Εξάλλου λίγες ημέρες πριν, ύστερα από την πρώτη κοινή φωτογραφία του ζευγαριού σε ένα ασανσέρ, ο Γιώργος Λιάγκας ξαναέβαλε στην κουβέντα τη σχέση του ζευγαριού λέγοντας ότι ζηλεύει την Ελένη Βουλγαράκη γιατί τα πηγαίνει καλά και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά, ειδικά στα προσωπικά της επειδή είναι ερωτευμένη.

Και σε εκείνο το σημείο φάνηκε η δημοσιογράφος να νοιώθει αμήχανα και δήλωσε ότι θέλει να είναι φειδωλή γιατί ανάλογα με τα αποτελέσματα των ομάδων, ο ίδιος κόσμος που αποθεώνει έναν αθλητή μπορεί στην αποτυχία να τον κατακρίνει και η μπάλα να πάρει και την ίδια.

Δείτε παρακάτω:

Πηγή: Dailymedia&news

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News