Survivor Spoiler 7/1: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία

Survivor Spoiler 7/1: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία

Survivor Spoiler 7/1: Πρώτη ασυλία σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης. Ποια ομάδα κερδίζει. Διάσημοι ή Μαχητές.

Το Survivor επιστρέφει στην τηλεόραση με σημαντικές αλλαγές, ανατρέποντας τα πάντα όσα γνωρίζαμε για αυτό το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης.

Ανανεωμένοι στίβοι μάχης, νέοι κανόνες και νέοι χαρακτήρες διεκδικούν τον τίτλο του κορυφαίου Survivor έρχονται από σήμερα στον ΣΚΑΪ και υπόσχονται να ανεβάσουν την αδρεναλίνη και το τηλεοπτικό ενδιαφέρον στα ύψη.

Φέτος, το παιχνίδι παίζεται αλλιώς, όπως λέει και ο Γιώργος Λιανός, που θα μας εξηγήσει τι αλλάζει στους κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης. Οι 20 παίκτες οι οποίοι βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, με την άφιξή τους κάνουν βουτιά στα βαθιά και κηρύσσουν την έναρξη του παιχνιδιού με τον πρώτο αγώνα επάθλου.

Η ομάδα που θα καταφέρει να συνεργαστεί καλύτερα και να φέρει αποτέλεσμα θα πάει στην παραλία της έχοντας στα χέρια της το πολυπόθητο… τσακμάκι. Ποιες δυσκολίες θα συναντήσουν στην πρώτη τους νύχτα στο νησί;

Το ξημέρωμα θα φέρει και το πρώτο αγώνισμα ασυλίας που θα μας δώσει και μια γεύση από τις αγωνιστικές ικανότητες των παικτών. Σε έναν στόχο που απαιτεί δύναμη και ακρίβεια ποιοι θα καταφέρουν να ξεχωρίσουν;

Φτάνοντας στο Συμβούλιο του νησιού αρκετά θα είναι τα θέματα που θα ανοίξουν ενώ η δήλωση ενός Survivor θα ανάψει την πρώτη… φωτιά.

Survivor Spoiler 7/1: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία

Σύμφωνα με Spoiler, ο πρώτος αγώνας δεν θα είναι ασυλίας, αλλά θα αφορά την κατάκτηση κάποιων βασικών αντικειμένων, που θα βοηθήσουν την νικήτρια ομάδα να ξεκινήσει καλύτερα και ευκολότερα το ταξίδι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως έχει γίνει γνωστό από την εκπομπή “Fay’s Time”, τα έπαθλα των νικητών θα είναι μια καλύβα και φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsique, στο πρώτο αγώνισμα νικητές θα είναι οι Μαχητές, ενώ οι Διάσημοι θα χάσουν.

Σάκης Κατσούλης: «Θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι σε αυτό το Survivor»

Ο Σάκης Κατσούλης παραχώρησε δηλώσεις στο Happy Day και μίλησε για τον λόγο που δεν πήγε φέτος στο Survivor.

«Δεν δέχθηκα πρόταση για το νέο κύκλο του Survivor και νομίζω πως είναι απόλυτα λογικό. Θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι σε αυτό το Survivor. Έχω συμμετάσχει σε δύο μέσα σε τρεις χρονιές και έχω καταφέρει να κερδίσω και τα δυο Survivor».

Για το πώς θα ήθελε να δει τον φετινό κύκλο του ριάλιτι ανέφερε: «Για μένα το πρόγραμμα θα πρέπει να έχει μια ροή, να συνεχίσει, να βγούνε και άλλοι παίκτες για να δούμε νέα πρόσωπα. Από παλιούς μπήκε η Κατερίνα (σ.σ. Δαλάκα) και ο Αλέξης (σ.σ. Παππάς), δεν μπορώ όμως να πω κάτι γιατί ο καθένας παίρνει τις δικές του αποφάσεις και Πέρσι η Κατερίνα έφυγε με έναν τρόπο περίεργο οπότε θεώρησε η ίδια ότι πρέπει να ξαναμπεί και να αποδείξει, αυτό νομίζω πως είπε και στο τρέιλερ της. Ο Αλέξης Παππάς είναι μια κατηγορία από μόνος του και πραγματικά ανυπομονώ να τον ξαναδώ σε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένας ρόλος, το έχει πει και ο ίδιος, η δουλειά του είναι ηθοποιός οπότε δεν ξέρω τι ρόλο θα έχει φέτος».

Τέλος σχετικά με τα τρελά ποσά που παίρνουν οι παίκτες δήλωσε: «Τα φετινά ποσά δεν μπορώ να τα κρίνω γιατί δεν συζήτησα εγώ με την παραγωγή ούτε και ξέρω τι θα πάρουν τα παιδιά. Εγώ ήμουν πολύ καλά με τα χρήματα που πήραμε πέρσι, ίσα ίσα ήμουν από τους παίκτες που δεν ζήτησαν περισσότερα και θεώρησα ότι είναι πάρα πολλά χρήματα για τη σημερινή εποχή. Τώρα αν κάποιος μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα και τα πάρει, δεν τα παίρνει από μένα αλλά από την παραγωγή. Απ’ όσο ξέρω είχαμε πάρει όλοι τα ίδια χρήματα, 5.000 ευρώ την εβδομάδα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News