Πιτίνο: Απάντησε στους παίκτες του Ολυμπιακού
Ο Ρικ Πιτίνο πήρε θέση με προσωπική δήλωσή του για το ζήτημα της άρνησης των Πρίντεζη, Παπανικολάου και Κόνιαρη να αγωνιστούν στην Εθνική Ελλάδας, η οποία προκάλεσε και την αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Ο Πιτίνο δήλωσε με νόημα ότι η Εθνική ομάδα δεν έχει σχέση με αντιπαλότητες, ενώ ξεκαθάρισε πως θα επιλέξει 12 παίκτες που θα δώσουν τα πάντα για να βοηθήσουν την Εθνική στο Προολυμπιακό τουρνουά.
Αναλυτικά η δήλωσή του:
“Όταν συναντήθηκα με τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού – δεν υπήρχαν “ανοιχτές” θέσεις εργασίας για εμένα, ώστε να κοουτσάρω. Έχω μεγάλο σεβασμό για όλες τις ομάδες στην Ελλάδα. Η Εθνική Ομάδα δεν έχει σχέση με μία αντιπαλότητα, αλλά με το να αγωνίζεσαι και να τιμάς τη χώρα σου. Θα επιλέξω 12 παίκτες που θα μου δώσουν σπουδαία προσπάθεια για να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στη νίκη”.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ξέσπασμα για τις διαιτησίες από Λαμπαδαρίου - Η ανάλυση του ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-2
- Σπάθας: «Δεν δόθηκαν δύο κόκκινες υπέρ του Παναθηναϊκού και μία στη Λάρισα» (vid)
- Κουτσιαύτης: Η φάση που λίγοι παρατήρησαν - Υποψία κόκκινης στο ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-2
- Απάντησε στις καταγγελίες του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός!
- Ο Παναθηναϊκός εκπέμπει... SOS - Η βαθμολογία της Super League