Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Ντουμπάι BC - Παναθηναϊκός 104-107
Δείτε τι δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ντουμπάι BC, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Euroleague.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά το Ντουμπάι BC-Παναθηναϊκός:
«Χάσαμε τον Ναν στο πρώτο ημίχρονο λόγω προβλήματος με φάουλ. Μετά μείναμε πίσω με διψήφιο αριθμό πόντων. Παίξαμε με λίγο πιο κοντό πεντάδα, με τους Χέις και Χουάντσο. Βοήθησαν επίσης ο Μήτογλου και ο Λεσόρ.
Έχουμε εδραιώσει την άμυνά μας. Ο Οσμαν έπαιξε πολύ καλά. Ο Νάιτζελ έκανε τη δουλειά του. Φυσικά, με την εμπειρία, σταδιακά επανήλθαμε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, παίξαμε το κανονικό μας παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλά.
Ο Κέντρικ βρήκε το σκοράρισμα στο τέταρτο δεκάλεπτο. Έχουν επίσης καταπληκτικούς παίκτες, όπως ο Μούσα, όπως ο Μπέικον. Είναι πολύ δύσκολο να τους σταματήσεις.
Κερδίσαμε περισσότερους βαθμούς από το Ντουμπάι. Αυτό δεν είναι εύκολο. Εξασφαλίσαμε μια πολύ κρίσιμη νίκη».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- ΒΟΜΒΑ Βαρούχα: «Έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ στο 0-1, άουτ, έπρεπε να παρέμβει το VAR»
- Μπενίτεθ: Η αναφορά στη διάταξη της νέας σεζόν - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Κατσαρός: «Αν ήμουν Μπενίτεθ, θα πήγαινα στον Αλαφούζο και θα του έλεγα...» (vid)
- Βίντεο: Βαρύ το κλίμα, στη Θύρα 13 οι παίκτες - Αποδοκιμασίες και συνθήματα
- Παναθηναϊκός: «Σε δύσκολη θέση ο Μπενίτεθ, στο 50-50 να βγάλει τη χρονιά»