ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός Live Streaming

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός Live Streaming 812020 Κύπελλο Ελλάδας

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός Live Streaming: Βήμα πρόκρισης θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός στα Γιάννενας κόντρα στον ΠΑΣ. Δείτε σε ζωντανή μετάδοση…

Σκορ πρόκρισης ψάχνει σήμερα στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον τοπικό ΠΑΣ για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην άκρη καλείται να αφήσει ο Παναθηναϊκός τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, καθώς σήμερα παίζει με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (17:15, Cosmote Sport 1).

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Άλλωστε, η κατάκτηση του συγκεκριμένου τροπαίου αποτελεί στόχο του «τριφυλλιού», όπως έχουν δηλώσει αρκετές φορές οι ποδοσφαιριστές του και μένει αυτό να φανεί στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων».

Ο Γιώργος Δώνης, από τη πλευρά του, έχει ζητήσει από τους παίκτες του να νικήσουν και να εξασφαλίσουν από σήμερα την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν για τα Γιάννενα χωρίς τέσσερις βασικούς παίκτες (Γιόχανσον, Ινσούα, Σένκεφελντ και Μακέντα) και ο Έλληνας τεχνικός θα ανακατέψει την τράπουλα με στόχο το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Αποστολάκη, Κολοβέτσιο, Πούγγουρα και Χατζηθεοδωρίδη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Νούνες και ο Δώνης, με τον Κολοβό και τον Χατζηγιοβάνη στα πλάγια. Ο Μπουζούκης θα παίξει σε ελεύθερο ρόλο και ο Περέα θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός Live Streaming | «Ψάχνεται» στην Ισπανία ο Ρόκα

Στην πατρίδα του, την Ισπανία, φαίνεται πως έχει στρέψει το ενδιαφέρον του ο Τσάβι Ρόκα για τις μεταγραφές που θα κάνει ο Παναθηναϊκός στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Όπως είναι γνωστό, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για έναν-δύο παίκτες, οι οποίοι θα πρέπει να τεθούν άμεσα στη διάθεση του Γιώργου Δώνη και να βοηθήσουν στα προσεχή παιχνίδια της ομάδας.

Όλο αυτό το διάστημα ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής έχει τσεκάρει αρκετούς παίκτες, όμως για διάφορους λόγους οι περιπτώσεις τους δεν προχώρησαν.

Ο κ. Ρόκα θα επιχειρήσει να αποκτήσει ποδοσφαιριστές ως δανεικούς και έχει ρίξει όλο το βάρος στην ισπανική αγορά, όπου έχει τις περισσότερες «άκρες» και θα μπορέσει πιο άνετα να πετύχει τον στόχο του.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι….

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

http://www.sports-stream.net/ch/ch3.html&id=30467

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News