ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός Live Streaming: Ζωντανά

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός Live Streaming:

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός Live Streaming: Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στους Ζωσιμάδες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν το ζητούμενο και προκρίθηκαν στους ομίλους του Champions League. Μάλιστα, η κλήρωση για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν ιδανική, αφού η δεύτερη θέση είναι εφικτή για εκείνη.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να στρέψει την προσοχή των παικτών του στο εκτός έδρας με τους Γιαννιώτες.

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά από την προετοιμασία τους στου «Ρέντη» το περασμένο καλοκαίρι, εκεί όπου έδωσαν και ένα φιλικό.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το 2/2 στην έδρα τους απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό, ενώ από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε εντυπωσιακά στο «Βικελίδης» και θα μπορούσε να είχε κάνει και το «διπλό» (2-2 με τον Άρη… από 0-2).

Την επιθυμία του να βρει στους ομίλους του Champions League ομάδα από την Πορτογαλία είχε εκφράσει ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Ομόνοιας, με την κληρωτίδα να του κάνει το χατίρι, φέρνοντας στο δρόμο των «νταμπλούχων» την Πόρτο, αλλά και τις Μαν. Σίτι και Μαρσέιγ.

Η επιθυμία του Πορτογάλου προπονητή των Πειραιωτών έγινε πραγματικότητα και ο ίδιος σχολίασε τον όμιλο της ομάδας του, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

«Έχω ήδη δηλώσει πως μου άρεσε η επίσκεψη στο Πόρτο. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι ξεκάθαρα η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου και οι άλλες τρεις θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση», δήλωσε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» στο olympiacos.org.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός Live Streaming: Λινκς για το παιχνίδι

http://www.soccerjumbotvs.me/ch-1.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News