Παρακολουθεί Μαροκινό χαφ στο Μουντιάλ ο Παναθηναϊκός!

Παρακολουθεί Μαροκινό χαφ στο Μουντιάλ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει για την ενίσχυση του την περίπτωση του 26χρονου Μαροκινού διεθνή Σελίμ Αμαλάχ ο οποίος παίζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Το όνομα του Αμαλάχ είχε «παίξει» και το καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό – όχι για τον Ολυμπιακό, ωστόσο, το Τριφύλλι κατέληξε στη λύση του Μπερνάρ.

Με το μεταγραφικό “παράθυρο” του Ιανουαρίου να πλησιάζει, στον Παναθηναϊκό έχουν αρχίσει να ανεβάζουν… στροφές στις αναζητήσεις τους στην αγορά. Και στο “μικροσκόπιό” τους έχουν μπει και ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.




Ο Αμαλάχ βεβαίως θα συνεχίσει και τις επόμενες μέρες στα γήπεδα του Κατάρ, καθώς το Μαρόκο προκρίθηκε ως πρώτο απ’ τον 6ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (6/12) την Ισπανία στο “Education City Stadium” της πόλης Αλ-Ραγιάν.

Το περασμένο καλοκαίρι πριν τη μεταγραφή του Μπερνάρ είχε γραφτεί:

«Δημοσίευμα στο Βέλγιο ανέφερε για τον Ολυμπιακό την περίπτωση του Σελίμ Αμάλα. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός με βελγικό διαβατήριο είναι παίκτης της Σταντάρ Λιέγης και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Αυτό σημαίνει πως στον επόμενο Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει ελεύθερος. Μάλιστα, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για πρόταση στα δύο εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό. Πρόταση που θα γινόταν αποδεκτή, ωστόσο ο παίκτης δεν ήθελε να μεταβεί στον Πειραιά.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News