ΠΑΟΚ – Λαμια Live Streaming | PAOK - Lamia

ΠΑΟΚ – Λαμια Live Streaming

ΠΑΟΚ – Λαμια Live Streaming

ΠΑΟΚ – Λαμια Live Streaming:

Θα βγει από το αγωνιστικό αδιέξοδο ο ΠΑΟΚ; Η απάντηση θα δοθεί την Κυριακή στην Τούμπα με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να φιλοξενεί τη Λαμία στην 13η αγωνιστική της Super League (17:15).

PAOK – Lamia Live Streaming

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προέρχεται από 3 σερί ήττες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μεσοβδόμαδα, επικράτησε 2-0 της αδύναμης Λίνκολν και σφράγισε το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Conference League, χαμογελώντας μετά από καιρό.

Ωστόσο, το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στο -13 από την κορυφή της βαθμολογίας σημαίνει ότι η νίκη απέναντι στη Λαμία είναι «μονόδρομος». «Αγκάθι» αποτελεί για τον Ρουμάνο προπονητή η κούραση και οι περιορισμένες λύσεις στο ρόστερ.

«Βρισκόμαστε σε δύσκολη περίοδο, αισθάνομαι σαν άρρωστος άνθρωπος που χρειάζεται γιατρειά. Χρειαζόμασταν την πρόκριση όσο τίποτα άλλο. Είμαι χαρούμενος για την πρόκριση. Όχι όμως για αυτά που έχουν συμβεί το προηγούμενο διάστημα, για τους τραυματισμούς, για τα κρούσματα κορονοϊού. Η πρόκριση μας δίνει αυτοπεποίθηση, όμως όλα τα υπόλοιπα με προβληματίζουν», τόνισε ο Λουτσέσκου μετά την επικράτηση με την Λίνκολν.Super League Live Streaming

ΠΑΟΚ – Λαμια Live Streaming

Η Λαμία ανήκει στο γκρουπ των ομάδων που έχει μπει σε «περιπέτειες». Αυτή την στιγμή βρίσκεται στη 12η θέση (2 νίκες, 4 ισοπαλίες, 6 ήττες) και απέχει 3 βαθμούς από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Το μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου είναι ότι οι παίκτες του σκοράρουν με το… σταγονόμετρο.

Συγκεκριμένα η Λαμία στα τελευταία τρία παιχνίδια της πέτυχε μόλις ένα γκολ (στην ήττα 1-3 από τον Παναθηναϊκό). Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε 1-0 από τον ΠΑΣ. «Σε κανένα χρονικό διάστημα του ματς δεν μπορέσαμε να βγάλουμε φάσεις. Είχαμε μια ανούσια κατοχή και κυκλοφορία. Εμείς πρέπει να ανασυνταχθούμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Γιατί ακόμα ο δρόμος είναι μακρύς», δήλωσε ο Γρηγορίου.

Η Λαμία παραδοσιακά αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα στην Τούμπα. Στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της μετράει ισάριθμες ήττες (4-0, 3-0, 3-0, 4-0) και δεν έχει καταφέρει ποτέ να σκοράρει εις βάρος του ΠΑΟΚ.Live Streaming σουπερ λιγκ

ΠΑΟΚ – Λαμια Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – Λαμια

ΠΑΟΚ – Λαμια Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News