ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Live Streaming | PAOK – AEK

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming:

Το πρωτάθλημα περνάει πλέον σε δεύτερη μοίρα και η προσοχή όλων στρέφεται στο Κύπελλο Ελλάδος. Πλέον, βρισκόμαστε στη φάση των «8» και φυσικά το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι των «δικεφάλων».

PAOK – ΑΕΚ Live Streaming

Την Τετάρτη (19:00) στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στην πρώτη αναμέτρηση και την πιο σημαντική. Αφού θα κρίνει ποια από τις δύο θα πάρει προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς. Οι δύο ομάδες, αποτέλεσαν το μόνιμο ζευγάρι του τελικού, την τριετία από το 2017 έως το 2019. Χρονικό διάστημα όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να επικρατήσει και να κατακτήσει ισάριθμες φορές το Κύπελλο.

Το Κύπελλο αποτελεί αγαπημένος στόχο για τον ΠΑΟΚ, καθώς με εξαίρεση τη σεζόν 2019-20 όπου απουσίαζε από τον τελικό, έχει τέσσερις κατακτήσεις την τελευταία πενταετία. Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι αναδείχθηκε Κυπελλούχος με νίκη επί του Ολυμπιακού στον τελικό. Οι Θεσσαλονικείς στη φετινή διοργάνωση δυσκολεύτηκαν για να ξεπέρασαν το εμπόδιο της ΑΕΛ (1-1 και 3-1) στην προηγούμενη φάση.

Αλλά πλέον δείχνουν ότι έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή τους. Μάλιστα, στο τελευταίο χρονικά ματς νίκησαν 3-0 τον ΟΦΗ στην Τούμπα, με τους παίκτες του Λουτσέσκου να σημειώνουν τρία γκολ σε 29 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Κορυφαίος σε αυτό το διάστημα είναι ο Γιάσμιν Κούρτιτς. Ο Σλοβένος μέσος έχει αποκτήσει τρομερή… σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα και μετράει 12 γκολ σε 15 αγώνες!Super League Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming

Η ΑΕΚ δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, κάτι που φάνηκε την περασμένη Κυριακή στο εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό. Η «Ένωση» παρότι προηγήθηκε με γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντμ στη συνέχεια έκανε διαδοχικά λάθη με αποτέλεσμα οι Αγρινιώτες να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ μέσα σε πέντε λεπτά (1-2). Και να υποχρεώσουν την ομάδα του Γιαννίκη σε ήττα.

Αυτό δεν ήταν όμως το μοναδικό άσχημο αποτέλεσμα για την ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα. Με εξαίρεση τη νίκη στις 5 Ιανουαρίου στη Λαμία (0-2) επί της ομώνυμης ομάδας, η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη (1-1) με την Κηφισιά για το Κύπελλο στις 23 Δεκεμβρίου, ενώ ηττήθηκε και στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στο ΟΑΚΑ από τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα. Με βάση όλα τα παραπάνω είναι δεδομένο ότι επικρατεί γκρίνια στην «Ένωση» και πλέον το θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα αποτελεί μονόδρομο για να επιστρέψει η ηρεμία.Live Streaming σουπερ λιγκα

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/19_1_2022_19_00_paok_aek/47-1-0-24993

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News