Παναθηναϊκός: Υπό πίεση Ράντονιτς - Τα δεδομένα

Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα, ο Ράντονιτς και οι αλλαγές

Αν και ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες απέναντι στη Μακάμπι, η πίεση για τον Ντέγιαν Ράντονιτς συνεχίζει να είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο γνωστός ρεπόρτερ του Τριφυλλιού στο σπορφμ, Γιώργος Πετρίδης ο προβληματισμός για τον Μαυροβούνιο τεχνικό δεν έχει κοπάσει.

Αναλυτικά όσα είπε στο σπορφμ:

«Δεν έχει βρει κάποιον υποψήφιο προπονητή ο Παναθηναϊκός για το ενδεχόμενο να φύγει ο Ράντονιτς.

Κρούσεις πιθανότατα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, όμως δεν υπήρχε κάτι ενθαρρυντικό για να το προχωρήσει.

Όποιος και να έρθει όμως θα αναλάβει μια ομάδα που δεν είναι δική του, δεν είναι κάτι εύκολο. Ένας νέος προπονητής όμως μπορεί να αλλάξει το κλίμα, να εμπνεύσει την ομάδα περισσότερο. Ο Ράντονιτς δεν εμπνέει την ομάδα».

Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι τελικές αποφάσεις της διοίκησης των Πρασίνων.

Παναθηναϊκός – Άρης καναλι ωρα: Τηλεοπτική μετάδοση 15/1

Παναθηναϊκός – Άρης καναλι ωρα: Η τηλεοπτική μετάδοση της 12ης αγωνιστικής της Basket League

Έπειτα από την σπουδαία νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Euroleague (88-86), ο Παναθηναϊκός στρέφει το βλέμμα του στα εγχώρια δρώμενα και τη μονομαχία με τον Άρη στο ΟΑΚΑ (15:45) για την 12η αγωνιστική.

Αγωνιστικά, ο «εξάστερος» είχε το προβάδισμα από την αρχή του αγώνα, έδειξε να ελέγχει το ματς στο τέλος με ένα ξέσπασμα του Μπέικον (83-74), ωστόσο κόντεψε και πάλι να «αυτοκτονήσει». Χρειάστηκε ένα μεγάλο τρίποντο του Γουίλιαμς στα 7 δευτερόλεπτα για να πάρει τη νίκη κόντρα στους Ισραηλινούς!

Μια τετράδα τα έκανε όλα για τον Παναθηναϊκό. 21 πόντους είχε ο Λι που τα έδωσε όλα, ενώ 19 πρόσθεσε ο κομβικός στο τέλος Μπέικον και 17 ο Γουίλιαμς, που έβαλε και το μεγάλο σουτ στο τέλος. Πολύ θετικός και ο Παπαγιάννης, με 16 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Παναθηναϊκός-Άρης με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 15:45. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News