Παναθηναϊκός: Ξεκίνησαν από τα 5 εκατ. ευρώ για Λινγκρ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πότε ο Γιοβάνοβιτς «ψήθηκε» για Λινγκρ

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ασχολείται με την περίπτωση του Οντρέι Λινγκρ με την Σλάβια Πράγας να έχει ρίξει τις απαιτήσεις της.

Στην πρώτη επικοινωνία των δύο πλευρών, οι Τσέχοι είχαν ζητήσει 5 εκατ. ευρώ για τον Λινγκρ καθώς αντιμετωπίζουν κάποια οικονομικά προβλήματα και θέλουν να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος.

Φυσικά, μόλις αντιλήφθηκαν ότι δύσκολα θα βρουν αυτά τα χρήματα ενημέρωσαν την πλευρά του Τριφυλλιού ότι θα συζητήσουν μικρότερα ποσά με τις διαπραγματεύσεις αυτή την στιγμή να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση είναι ανεξάρτητη από αυτή του εξτρέμ καθώς οι Πράσινοι θα κάνουν δύο μεταγραφές ακόμα.

Εφόσον ο Παναθηναϊκός καταφέρει να κλείσει θετικά τη υπόθεση, ο Τσέχος θα είναι μία επιπλέον λύση δεδομένης ποιότητας αφού φέτος έχει μέχρι στιγμής 10 γκολ και 7 ασίστ σε 26 αγώνες ενώ μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό

Τέλος σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει την προσφορά του και πιέζει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Παναθηναϊκός: «Σε διαπραγματεύσεις με τη Σαλερνιτάνα για Βαλένσια»

Ο Παναθηναϊκός είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Σαλερνιτάνα για τον 23χρονο Χιλιανό επιθετικό, Ντιέγκο Βαλένσια, όπως αναφέρουν στην Ιταλία.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχυθεί στην αιχμή και μια από τις περιπτώσεις εξετάζει είναι του 23χρονου Χιλιανού επιθετικού, Ντιέγκο Βαλένσια, ο οποίος αγωνίζεται στη Σαλερνιτάνα και παίζει είτε στην κορυφή είτε στα άκρα, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις είναι σε απευθείας συζητήσεις με τους πράσινους για τον ποδοσφαιριστή, αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται πεπεισμένος να μετακομίσει στο τριφύλλι, καθώς θα ήθελε είτε να μείνει στην Ιταλία είτε να πουληθεί οριστικά σε άλλη ομάδα.

Στον Παναθηναϊκό ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ. Ο 29χρονος Σουηδός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας έως τις 31 Δεκεμβρίου 2025 και παραχωρείται δανεικός για το επόμενο εξάμηνο στον Λεβαδειακό.

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1993 στην πόλη Κουνγκσμπάκα της Σουηδίας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Τέλε και μετά της Έργκριτε.

Εκεί έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στα 18 του. Το 2013 μετακόμισε στην Κβίντινγκ και ένα χρόνο αργότερα έπαιξε για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία της Σουηδίας με τη φανέλα της Χάκεν.

Εκεί παρέμεινε για δύο χρόνια προτού πάρει μεταγραφή στην Μάλμε. Επέστρεψε στη Χάκεν το 2018 και έμεινε για 1,5 χρόνο. Κατόπιν τον απέκτησε η γερμανική Ντινάμο Δρέσδης, όπου αγωνίστηκε για μία σεζόν προτού δοθεί δανεικός στην ολλανδική Τβέντε.

Έχοντας πλέον εμπειρίες από ξένα πρωταθλήματα, ο Γερεμέγεφ επέστρεψε το 2020 στη Χάκεν σκοράροντας 33 γκολ σε διάστημα 1,5 έτους.

Έχει χριστεί μία φορά διεθνής με την εθνική Σουηδίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News