Παναθηναικος - Βολος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (24/7)

Παναθηναικος - Βολος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα 24/7

Παναθηναικος – Βολος | Panathinaikos – Volos Live Streaming: Κορυφώνεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Παναθηναϊκού και οι «πράσινοι» σκέφτονται πλέον το κρίσιμο παιχνίδι με τη Σλάβια Πράγας στις 4 Αυγούστου. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο κυριακάτικο φιλικό (19:30) με τον Βόλο στη Λεωφόρο θα κάνει νέες δοκιμές ενόψει των αναμετρήσεων με τους Τσέχους για τον 3ο προκριματικό γύρου του Conference League.

Στόχος του Σέρβου προπονητή είναι να διατηρήσει τους παίκτες του σε καλό αγωνιστικό ρυθμό και παράλληλα να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις. Στο «τριφύλλι» αναγνωρίζουν ότι η Σλάβια Πράγας δεν αποτελεί εύκολη λεία και με βάση το παραπάνω δεδομένο απέναντι στο Βόλο θα αποτυπωθούν και οι πρώτες σκέψεις του Γιοβάνοβιτς σχετικά με το πλάνο που θα ακολουθήσει απέναντι στους Τσέχους.

Αναμφισβήτητα αποτελεί μειονέκτημα ότι από το φετινό παζλ του Παναθηναϊκού απουσιάζει ο βασικός σέντερ φορ και ένας επιτελικός μέσος, όμως το τεχνικό επιτελείο θεωρεί ότι μπορεί να βρει λύσεις εκ των έσω.

«Θα μπορούσαμε να έχουμε συμπληρώσει το ρόστερ, όμως ψάχνουμε περιπτώσεις παικτών που θα κάνουν τη διαφορά. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση, την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που δείχνουν οι παίκτες στη διάρκεια της προετοιμασίας. Μοναδικό ερωτηματικό το γεγονός ότι δεν έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα να συμπληρώσουμε το ρόστερ μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιοβάνοβιτς μετά το δυνατό φιλικό και την ισοπαλία με τη Λεβερκούζεν.Κύπελλο Ελλάδας Live Streaming

Παναθηναικος – Βολος Live Streaming: Δοκιμές κόντρα στον Βόλο

Απέναντι στο Βόλο το «πράσινο» τεχνικό επιτελείο θα δώσει περισσότερο χρόνο στον Νορβηγό στόπερ, Χόρτνουρ Μάγκνουσον, ο οποίος προορίζεται για παρτενέρ του Μπαρτ Σένκεφελντ. Στην αριστερή πλευρά ο Κριστιάν Γκάνεα με τις εμφανίσεις τους έχει εκτοξεύσει τον ανταγωνισμό και πλέον ο Χουάνκαρ δεν έχει «κλειδωμένη» τη θέση.

Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Κώτσιρας είναι φαβορί, αφού ο Σαντσες είναι ανέτοιμος λόγω τραυματισμού, ενώ εξαιρετικά στοιχεία παρουσιάζει και ο νεαρός Βαγιαννίδης. Στη μεσαία γραμμή οι Ρούμπεν Πέρεθ, Τσέριν θα ξεκινήσουν βασικοί, ενώ μια θέση διεκδικούν οι Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος. Επιθετικά η τριάδα Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης δεν αλλάζει.

Ο Βόλος φέτος με την έλευση του Γάλλου προπονητή Οσβλαντ Τανσό υπόσχεται εκ νέου επιθετικού ποδόσφαιρο. Ο Ολλανδός επιθετικός Τομ φαν Φέρτ παραμένει το βαρύ πυροβολικό στην επίθεση. Η ομάδα της Μαγνησίας σε πρόσφατο φιλικό νίκησε 2-1 τον Ιωνικό με τους Εσκοβάλ και Σταμένκοβιτς να βρίσκουν δίχτυα.live streaming

Ανανέωσε ο Αθανασακόπουλος, κλείνει ο Τόρο

Παρότι όλα έδειχναν ότι ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, τελικά υπήρξε ανατροπή δεδομένων και ο νεαρός υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός  και φέτος, όπως και πέρυσι θα αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα του τριφυλλιού. Φυσικά απώτερος σκοπός του είναι να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα, πράγμα που μπορεί να καταφέρει μέσω καλών εμφανίσεων με τον Παναθηναϊκό Β’. Πέρσι αγωνίστηκε σε 28 ματς του Παναθηναϊκού Β’ στη Super League 2 και μέτρησε έξι γκολ και δύο ασίστ σε 2512 λεπτά συμμετοχής. Παράλληλα έχει αγωνιστεί σε 11 ματς της πρώτης ομάδας έχοντας ολιγόλεπτες συμμετοχές.

Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ζόνας Τόρο. Ο 23χρονος εξτρέμ της Σάο Πάολο ντύνεται στα πράσινα ως μια επένδυση για το μέλλον. Ο παίκτης αναμένεται να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Super League, με τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί την περίπτωσή του από κοντά. Σκοπός 

Ο Τόρο δεν είναι ο εξτρέμ που ψάχνει το τριφύλλι για μπακ απ των Παλάσιος – Αϊτόρ, αλλά είναι μια επένδυση με βλέμμα το μέλλον. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει συνολικά 45 συμμετοχές με την Σάο Πάολο και έχει πετύχει 5 γκολ και έχει μοιράσει 4 ασίστ.

Επιπρόσθετα, έχει φορέσει τη φανέλα της Atlético Clube Goianiense και έχει καταγράψει 15 συμμετοχές με 1 γκολ, αλλά και αυτή της Sport Club do Recife (13 συμμετοχές, 2 γκολ, 1 ασίστ). Είναι δεξιοπόδαρος και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξιό όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Πλέον η υπόθεση αυτή βρίσκεται στο τελικό της στάδιο, με τους πράσινους να… τρέχουν παράλληλα και τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα.

Παναθηναικος – Βολος Live Streaming: Μίλησε για όλα ο Μάγκνουσον

-Κατ’ αρχάς, ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον Παναθηναϊκό: «Η πρώτη μου εντύπωση από την ομάδα είναι πολύ καλή. Υπάρχει πολλή ποιότητα, εξαιρετικοί παίκτες και άνθρωποι που με υποδέχτηκαν ιδανικά από την πρώτη μέρα. Ηταν κάπως παράξενο για μένα. Επειδή προέρχομαι από μία ρωσική ομάδα, από μία άλλη χώρα και ήμουν συνηθισμένος στο να μην μιλάει κανένας αγγλικά. Το γεγονός ότι εδώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

-Τι σου έχει κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση. Τι δεν περίμενες να συναντήσεις και συνάντησες στην ομάδα: «Καλή ερώτηση. Ηξερα από την αρχή ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα, με πολλούς ωραίους… τρελούς οπαδούς. Είχα δει κάποια περυσινά παιχνίδια και ήξερα ότι ήρθα σε μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο.  Σ’ ένα σύλλογο που οι στόχοι είναι πάντοτε υψηλοί. Και θέλει να είναι στην πρώτη θέση, κάτι που ταιριάζει απόλυτα με την ιδιοσυγκρασία μου. Ηρθα με μεγάλες φιλοδοξίες για να απολαύσω το ποδόσφαιρο και να κερδίσω πράγματα αγωνιζόμενος στην κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα. Που καλύπτει τις φιλοδοξίες μου, καθώς θέλω πάντα να κερδίζω.  Επέλεξα τον Παναθηναϊκό γιατί θέλω να κατακτήσω τίτλους στην καριέρα μου. Ξέρω ότι είναι περισσότερο από πιθανό να συμβεί στη συγκεκριμένη ομάδα και για αυτό διάλεξα τον Παναθηναϊκό».

«Η ομάδα έχει λαμπρό μέλλον»

-Πώς σε υποδέχτηκαν οι νέοι σου συμπαίκτες: «Ολοι στο σύλλογο ήταν πολύ καλοί μαζί μου από την πρώτη μέρα που ήρθα. Οπότε ήταν ευκολότερο για μένα να προσαρμοστώ γρήγορα στο νέο μου περιβάλλον.  Ειλικρινά είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να συναντά μία ομάδα στην οποία υπάρχει τέτοια ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Γιατί έτσι εντάσσεσαι άμεσα στο σύνολο. Το επίπεδο των προπονήσεων, όπως και των αγώνων που δώσαμε, ήταν πολύ καλό. Υπάρχει πολλή πίεση σε ό,τι κι αν κάνουμε. Το πρώτο φιλικό που είδα απέναντι στη Γουότφορντ βγάλαμε υψηλή ένταση. Kαι νομίζω ότι μπορούσαμε να νικήσουμε. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες και μπορώ να πω ότι το μέλλον της ομάδας είναι λαμπρό. Η φιλοσοφία με την οποία ο προπονητής μας θέλει να αγωνίζεται η ομάδα, είναι η σωστή. H ενδεδειγμένη, για έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός».
-Η φιλοσοφία και ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας πιστεύεις ότι ταιριάζει στα χαρακτηριστικά σου: «Ναι. Το σκεφτόμουν τις πρώτες μέρες κάνοντας σύγκριση με την Εθνική Ισλανδίας. Αν προσπαθούσε να αποκτήσει αυτήν την ποδοσφαιρική φιλοσοφία, μπορεί να έπαιρνε παραπάνω χρόνο, αλλά θα ήταν πολύ καλύτερα.  Από το πρώτο φιλικό που είδα διαπίστωσα ότι όσα διδάσκονταν στην προπόνηση, ακριβώς τα ίδια, γίνονταν στο ματς. Οπότε είναι πολύ θετικό για μένα να μαθαίνω καθημερινά αυτό το στιλ ποδοσφαίρου και νομίζω ότι θα είναι εύκολο να το συνηθίσω. Ταιριάζει πολύ καλά με τα χαρακτηριστικά μου.
Στην Εθνική Ισλανδίας δεν κρατάμε πολύ τη μπάλα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μία ομάδα που αγωνίζεται με αυτόν τον τρόπο. Που δεν κλοτσάμε απλώς τη μπάλα μακριά και… τρέχουμε. Είμαι χαρούμενος που δεν παίζουμε έτσι. Αλλά προσπαθούμε να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο, σαν το ισπανικό στιλ. Είναι σημαντικό για μας να το ευχαριστιόμαστε. Κι αυτό να συνδυάζεται με ανάλογα αποτελέσματα για να είναι ικανοποιημένο το κλαμπ και οι οπαδοί μας».

Παναθηναικος – Βολος Live Streaming | Links:

Όλοι οι μεγάλοι αγώνες με ένα κλικ ζωντανά

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/24_7_2022_19_30_panathinaikos_volos/47-1-0-26684

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News