Παναθηναικος – Βολος Live Streaming | Panathinaikos - Volos

Παναθηναικος - Βολος Live Streaming

Παναθηναικος – Βολος Live Streaming

Παναθηναικος – Βολος Live Streaming:

Το πρώτο μέρος της φάσης των «16» του Κυπέλλου περιλαμβάνει αναμετρήσεις για όλα τα γούστα σ’ ένα θεσμό που παραδοσιακά κρύβει εκπλήξεις. Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, Παναθηναϊκός και Βόλος (19:00) υπόσχονται ματς για γερά νεύρα.

Panathinaikos – Volos Live Streaming

Το «τριφύλλι» έχει στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου! Μετά τις δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα με Λαμία (1-3) και Παναιτωλικό (2-0) δεν θέλει να παίξει με τη «φωτιά». Θετικό για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ότι επιθετικά βρήκε λύσεις στο πρόσωπο του Φεντερίκο Μακέντα. Ειδικά από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Καρλίτος. Εξίσου σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί και το γεγονός ότι ο Βιγιαφάνες έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του.

«Έχουμε καλούς παίκτες στην ομάδα. Δεν είναι εύκολο για τους ποδοσφαιριστές να αποδέχονται τις αποφάσεις. Είμαι χαρούμενος για το ότι οι παίκτες μου είναι επαγγελματίες. Το γεγονός ότι κάναμε πολλές αλλαγές, αλλά παίξαμε καλά είναι σημαντικό. Ο ρόλος του κάθε ποδοσφαιριστή είναι να βρίσκεται σε ετοιμότητα πάντα», τόνισε ο Γιοβάνοβιτς μετά το 2-0 κόντρα στον Παναιτωλικό.

Για την αναμέτρηση με τον Βόλο στο Κύπελλο, υποστήριξε: «Πάντα για μένα το πρώτο παιχνίδι που έρχεται είναι το πιο κρίσιμο. Το Κύπελλο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά και οι παίκτες που έπαιξαν σήμερα θα είναι σε καλή κατάσταση».Panathinaikos Live Streaming

Παναθηναικος – Βολος Live Streaming

Ο Βόλος την Κυριακή μπορεί να ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό (1-2) στο Φάληρο, αλλά για μεγάλο διάστημα κοίταξε στα μάτια του πρωταθλητές. Οι παίκτες του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, παρότι προέρχονται από 3 σερί ήττες, θα στήσουν «παγίδες» στη Λεωφόρο. Και σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύουν να επαναλάβουν την απογοητευτική εμφάνιση του πρωταθλήματος (ήττα 5-1).

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδα της Μαγνησίας καλείται να διαχειριστεί και το θέμα της κούρασης. Ωστόσο ο Αμπασκάλ είδε αρκετά θετικά στοιχεία στο ματς του Βόλου με τον Ολυμπιακό.

«Πρέπει να συγχαρώ τα παιδιά γιατί κοιτάξανε στα μάτια τον Ολυμπιακό σε μια δύσκολη έδρα. Χάσαμε από ένα πέναλτι κι ένα φάουλ απέναντι έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Εμείς ήμασταν διαβασμένοι και στο πως να αμυνθούμε και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και στα επόμενα παιχνίδια», τόνισε ο Ισπανός προπονητής του Βόλου.

Παναθηναικος – Βολος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Παναθηναικος – Βολος

Παναθηναικος – Βολος Live Streaming | Links

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/1_12_2021_19_00_panathinaikos_volos/47-1-0-24347

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News