Παναθηναϊκός - Βόλος: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Τριάρα Παναθηναϊκού στον Παναιτωλικό με μαγικό Βαγιαννίδη!

Παναθηναϊκός – Βόλος κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λιγκ.

Το τριφύλλι, έχοντας πολλές απουσίες, θέλει να κλείσει με ιδανικό τρόπο τα ματς της κανονικής διάρκειας και να μπει δυνατά στα πλέι οφ.

Ο Δώνης θα έχει την ευκαιρία να κάνει κάποιες δοκιμές, αλλά και αν δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν αγωνίζονται αρκετά.

Υπενθυμίζεται ότι υπήρχε η σκέψη να αναβληθούν τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής λόγω κοροναϊού, ωστόσο η αρχική σκέψη δεν προχώρησε.

Παναθηναϊκός – Βόλος κανάλι ώρα: | Στην Κύπρο το ντεμπούτο του Καρλίτος με τον Παναθηναϊκό!

Σε τουρνουά που αναμένεται να διοργανωθεί στην Πάφο είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο με την φανέλα του Παναθηναϊκού ο Καρλίτος.

Ο Γιώργος Δώνης είπε στη συνέντευξή του στη NOVA την Παρασκευή πως ο Καρλίτος αναμένεται να πραγματοποιήσει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε φιλικό που θα διοργανωθεί σχετικά άμεσα.

Οι πράσινοι βρίσκονται σε συζητήσεις με την Πάφο έτσι ώστε να λάβουν μέρος σε ένα τουρνουά που προτίθεται να διοργανώσει ο σύλλογος από την Κύπρο κατά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων στις 26 και 27 Μαρτίου.

Μάλιστα, εκτός από τον Παναθηναϊκό, η Πάφος βρίσκεται σε συζητήσεις και με την Ντιναμό Κιέβου για να λάβει μέρος στο συγκεκριμένο τουρνουά. Σε περίπτωση που η συμφωνία ολοκληρωθεί, ο Παναθηναϊκός θα δώσει κατά τη διακοπή αυτή δύο φιλικά παιχνίδια στη Μεγαλόνησο και ο Καρλίτος θα έχει την ευκαιρία για να φορέσει για πρώτη φορά την πράσινη φανέλα.

Υπενθυμίζεται, πως ο Ισπανός φορ δεν έχει δικαίωμα επίσημης συμμετοχής με τον Παναθηναϊκό ως το φινάλε της σεζόν καθώς έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο συλλόγους.

Οριακά για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ ο Ινσούα

Δεδομένη η απουσία του Εμάνουελ Ινσούα από την πρεμιέρα των πλέι οφ.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ συνεχίζει τη θεραπεία του λόγω του οστικού οιδήματος που τον ταλαιπωρεί και δεν προβλέπεται να επιστρέψει άμεσα στη δράση.

Εκτός από το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Βόλο, θα λείψει κι από την πρεμιέρα των πλέι οφ. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Το παιχνίδι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 19.00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 3.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News