Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο και οι λόγοι που ο Γιοβάνοβιτς πήρε Κλεϊνχέισλερ

Παναθηναϊκός: Ο Κλεϊνχέισλερ ξεχώρισε τον Πούσκας

Ο Λάζλο Κλέϊνχέισλερ ήταν η επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού.

Ο Σέρβος προπονητής έδειξε για ακόμα μία φορά ότι θέλει να έχει παίκτες πολυθεσίτες οι οποίοι να μπορούν να προσφέρουν λύσεις σε δύο και τρεις θέσεις ενώ έμαθε τα καλύτερα και για τον χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή.

Μία τέτοια επιλογή είναι και ο Ούγγρος χαφ ο οποίος αναμένεται να είναι στην αποστολή της ομάδας για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Κλέϊνχέισλερ είναι ένας ικανότατος παίκτης ο οποίος μπορεί να βοηθήσει σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις και να δώσει λύσεις σε κάθε πλάνο του Γιοβάνοβιτς.

Πιο συγκεκριμένα, ο μέσος του Τριφυλλιού μπορεί να αγωνιστεί είτε ως κεντρικός χαφ είτε ως επιτελικός μέσος στο 4-2-3-1 είτε ως αριστερός εξτρέμ ενώ μπορεί να τον δούμε και ως δεκάρι σε πιθανό 4-4-2.

Στα δυνατά του σημεία είναι η υψηλή ένταση και τα τρεξίματα, το ασφαλές κουβάλημα της μπάλας και η ικανότητα του στη δημιουργία και στην εκτέλεση με το σουτ του να ξεχωρίζει.

Όσον αφορά τα νούμερα του, φέτος σε 20 αγώνες με την Όσιγιεκ αγωνίστηκε σε 7 ως δεκάρι έχοντας 4 γκολ, 10 αγώνες ως αριστερό εξτρέμ έχοντας 3 γκολ και 2 ασίστ και 1 γκολ και 2 ασίστ ως δεξιός εξτρέμ σε 3 παιχνίδια.

Συνολικά, στη τετραετία που πέρασε στην Όσιγιεκ, έπαιξε 131 ματς στα οποία είχε σε 17 παιχνίδια 4 κολ και 3 ασίστ ως αριστερός εξτρέμ, σε 54 αγώνες  10 γκολ και 4 ασίστ ώς δεκάρι, σε 13 ματς 2 γκολ και 4 ασίστ ως δεξιός εξτρέμ και 47 αγώνες με 5 γκολ και 4 ασίστ ως κεντρικός μέσος.

Τέλος, με την Εθνική Ουγγαρίας έχει 44 συμμετοχές στις οποίες έχει σε 21 ματς 1 γκολ και 2 ασίστ ως δεκάρι  , σε 19 ματς 2 γκολ και 3ασίστ ως κεντρικός μέσος ενώ μία φορά έπαιξε αριστερά κι άλλες τρεις δεξιά, με συνολικό απολογισμό 3 γκολ και 5 ασίστ.

Όπως βλέπουμε ο Κλέϊνχέισλερ είναι ένα χαφ με πολύ καλούς αριθμούς που σίγουρα χρειάζεται ο Παναθηναϊκός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News