Παναθηναϊκός: Το ματς της ζωής τους οι δύο φορ

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 0-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Από τη στιγμή που φτύνεις αίμα για να σκοράρεις τις τελευταίες εβδομάδες γίνεται κατανοητό ότι την Πέμπτη για να έχεις ελπίδες κόντρα στον ΠΑΟ πρέπει Σποράρ και Ιωαννίδης να κάνουν το παιχνίδι της ζωής τους.

Δύσκολα ο Ιβάν θα αρχίσει το ματς και με τους δύο στο αρχικό σχήμα.

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο επιθετικός είναι ένας και απομονωμένος και εκτός από το να σκοράρει πρέπει να μπορεί να παίζει με πλάτη, να τραβιέται εκτός περιοχής, αλλά και να μπορεί να βγαίνει στην πλάτη του αντίπαλου αμυντικού διδύμου.

Ο Σλοβένος ξέρει μπάλα, έχει πολύ καλή υποδοχή μπάλας.

Του λείπει ακόμα η καλή επαφή με τα δίχτυα ενώ δεν έχει το ξεπέταγμα που είναι απαραίτητο για να ξερμακάρεται από τους αντιπάλους στόπερ.

Όταν ο σέντερ φορ σου δεν έχει ταχύτητα αναγκάζεσαι να παίζεις παράλληλο ποδόσφαιρο και για να είναι χρήσιμος θα πρέπει η υπόλοιπη ομάδα να μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε με το παιχνίδι της να φέρνει τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή.

Το καλό και με τους δύο είναι ότι έχουν καλές επαφές με το τόπι, παίζουν καλά και εκτός περιοχής αλλά το παν για ένα φορ είναι τα τελειώματα.

Αν βρεθούν σε καλή βραδιά την Πέμπτη έχεις ελπίδες.

Αλλιώς…μόνο πρωτάθλημα!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News